【AP24】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCCXXI

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=d2gy3La74cw&ab_channel=ScoutNation

又獨食 射術又差 埋門廢到成個傻紐咁
人地唔會平放啦 又唔係等錢用 條友又冇扭計話要走
冇12點場睇
Arsenal's interest in Eze is real. It is certainly not agent's talk. Teamnewsandtix

佢出面個post咪講緊22年點解咁多人想美斯拎
我入去話22年成個過程冇咩特別,阿根廷普普通通咁入決賽,係決賽球證吹停法國個快攻
奪冠過程都信服

跟住就有花迷出嚟狂吠話美斯點樣勁幾多次全場最佳
我明明係講緊阿根廷,仲要其實冇講咩嘢
佢就針住我句吹停快攻係咁屌係咁屌,又要話自己理性回覆

我再回佢話係理性回覆就唔好只係講美斯
我講緊成隊阿根廷加埋一齊普普通通
佢就只係講美斯

之後佢就話個topic講美斯又話我做乜問佢只講美斯,我都費事再回覆
啲花迷真係溝通唔到,唔好妄想可以理性同佢地溝通
甘美治閘 中埸 中堅都打到 買到真係執到寶
點解一個人都未買
唔知點解宜家返而唔想忍者龜爆料
呢單嘢唔爆好過
除非好似係好有把握做哂groundwork個啲
陣間車狗又身痕
只要係有晒立場既人
都好難同佢理性討論到
尤其係喺網上面
okonkwo 1蚊都收唔返
車狗好似想爭nico Williams
今屆真係 趕客啲時間西到
都2024年 佢地都仲J緊 然後仲為左美斯 C朗拗得面紅耳赤
歐國盃係咁架啦
歐洲人食完飯睇完美時間
係啊 黑人後生 黑人髮型最啱車口味
車仔 keep 住長約分期 fm 式簽人 好癲
車應該唔會俾佢份人工
宜家都拎緊20萬歐
enzo都好似唔過十萬
我地抬價上100m俾軌
最後RC 50m簽真阿Eze
迷度又贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞