[黃VIU][TVN]背著善宰跑(21) 邊佑錫、金惠奫 主演-邊佑錫7月14日香港fan meeting

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

好煩搭車見到笑左岀聲
本身都5050 見到個西瓜就真係笑左
講極都仲係大陸網嘈緊
可信性應該太低 冇韓國人理佢地
有時佢哋真係幾可愛
有冇一個可能佢地係真lolll
如果阿邊真係拍緊拖既同時做咁多cp粉service
真又最後爆出黎我會有少少失望
講緊如果先係咁 現在我仲係金邊粉
上一個公司出嚟澄清嗰個似真係ex
但係呢次微博吹嗰個似真係出嚟搞笑嘅
所有嘢都對唔上

就係唔知佢係當人弱智 定佢真係弱智
原來講咗咁耐件衫,我真係覺得係巧合

不過真係幾有趣 1996衫+show logo
呢個我都覺多咗
其實我有時都會咁諗
會唔會邊哥真係同其他人拍緊拖 同時靠CP粉再拉多d人氣
可能其實一切只係我ff too much
(即使最尾真係假的 我都會留意佢地之後既作品的
咁呢個直情係懷疑埋佢嘅人格喎 但個個都話佢善良 個人又率直 一諗到呢度就唔會覺得佢花到咁多心機搞呢啲嘢
西瓜真係笑咗先
抽離下fans 濾鏡都有諗會唔會
但咁做既話 賭太大
靠個角色彈起都夠 如果真就直情人格炒車
信佢同公主都唔係炒cp既人
*人設炒車

當時睇小率媽講呢番說話唔係好明, 我以為全世界都會祝福佢哋,點解仲要咁講
原來時間耐咗真係 好多人會被 其他嘢影響而動搖 希望佢哋本人唔會被動搖
我會覺得 起碼而家係一齊緊 但係將來嘅嘢真係唔知 我覺得佢哋唔公開其中一個原因可能都係咁 好似公主話齋 人士嘅嘢話唔埋…
我一定信公主唔會係炒cp嘅人
佢真係用作品説話
都係既 我諗太多了
睇佢既採訪或者綜藝都覺得佢幾單純率直 而且公主都有話佢份人呆萌
抽離我係金邊粉睇呢件事
我係唔認你個ff

首先炒CP 係雙向嘅
睇公主咁多套劇未見過佢炒CP
路雲唯飯太煩佢直頭清空IG好友
同埋一直以嚟無論邊哥post 乜佢都零互動
一個絕到咁嘅人 就算邊哥幾想炒
應該唔會配合佢

其次第一次見人完曬套劇先炒CP
依家先炒有咁嘅必要咩?兩個都大家有大家嘅忙碌啦
無必要雙方都做埋啲似是而非嘅嘢炒CP

韓國人格炒車代價太大
同埋如果佢係咁嘅人應該淨係得海外彈得起
依家係韓國本土周街搵個20-40歲嘅人都知善宰
呢個真係流流地,我信韓妹
我對我CP充滿信心同希望
兩個都係真誠善良嘅人嚟
係 如果人設炒車 唔只呃公主 仲呃埋fans 同記者
佢派既糖係史無前例既多 劇後都有
人設一炒 今次收既fans 應該好快走哂
代價太大 冇咩可能咁玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞