[黃VIU][TVN]背著善宰跑(21) 邊佑錫、金惠奫 主演-邊佑錫7月14日香港fan meeting

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

恭喜邊哥

都恭喜公主
https://www.threads.net/@living_hongdae/post/C8pdH_NP6b2

留言:一說到「是珍貴的人」發音就變得黏黏糊糊 明明平時訪問講話字字清晰的人 這代表我們搞到真的了呀 這是惠奫專屬語氣

我都想知
旺角排成個鐘都影唔到 星期六好多家人
勁啊
係threads見到有人去影day6冇人排
不過唔知佢平日定六日去

我星期日去旺角影都打蚊餅
不過好彩前面大部分人都係影白色底
我諗住影灰色就等兩組人就排到
大家去到可以問下個staff前面啲人排咩先
勁啊
今日做quiz有double!
加油儲多啲心心!
原來仲有分影灰色定白色底?
我上次影校服唔知
話說琴日邊哥心情靚send咗廿個dm
然後佢用咗一個emoji,佢從來冇用過
都覺得有d奇怪,點知!
大家都發現到佢真係公主頭號fans
我都覺得佢訂咗公主dm

https://www.threads.net/@msspjj/post/C8pwkZAyEQm/?xmt=AQGzuVnN2XPKTqhDAMyH7k4AfgujKaywkPyIfPorISOHOg

補返圖先
呢個emoji要特登搵,又少人會咁用
但公主一用完邊哥就跟住用

邊哥加入千萬演員
公主都加油衝千萬
新既好似係去到7月20號
https://www.youtube.com/live/1uLeihJyxN8?si=VMt2yGCYMhePquEE
原來今日邊哥又飛了
又要離開公主了
邊哥星期五o係印尼有FM
佢嘅schedule真係好chur下
邊個位置
兩公婆都好叻
有啊,我對上去影校服見冇人就影邊部機,出啲嗰部就灰底,入面嗰部就白底

btw 上個禮拜日經過旺中唔見有人排,係部白底有一pair係裏面影緊
只好翻去攬下豬豬差電
星期日新加坡,又成個星期唔喺韓國
不過之後就應該可以stay 喺韓國半個月先再飛
除非佢仲有其他海外行程
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞