[黃VIU][TVN]背著善宰跑(21) 邊佑錫、金惠奫 主演-邊佑錫7月14日香港fan meeting

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

今輯相真係影得好靚
好靚呀

留名先
LM
第一條片以為你po錯 一拉拉到後面見到泰成 原來佢將兩條合埋一齊
接泰成啲人真係激動好多 男同女真係有別好多
https://www.threads.net/@msspjj/post/C8abt9MSHyN
為新垂範整理一下時間線
背跑的拍攝時間是2023年6月到2024年4月
(拍攝詳細時間會放留言)

3月拍攝期間先做了ELLE採訪(邊哥去釣魚)
然後究竟4.3多特別,這天到底有多忙
邊哥視為紀念日的4.3 曖昧開始

4.3 TvN四格拍貼機(要再拍一次嗎)
TvN粉絲歡送/TvN默契挑戰
TvN二人互拍挑戰(逗老婆很爽的邊)
TvN二人轉頭互拍(轉向老婆手機才笑)
TvN問答讚美(老婆打開藍芽和我連接了)
VIU二選一/VIU擺拍LOVE
兩人拍立得花絮(捧臉蹭髮)/簽名在對方身上
愛奇藝訪問(貼完笑笑完貼)
愛奇藝鞋繪 [李茂珍rest] 告白曲(1)
拍戲 - 郵輪求婚/花絮(香水.肚臍)
拍戲 - 家長會面(今天特別漂亮)
公主ins發文(兒時/髮箍/2017年手飾):禮物

4.4 邊哥ins發文(花.禮物):謝謝
4.5 電台錄製 [Feel alright] 告白曲(2)
4.8 首播聚餐
4.15 殺青宴
4.28 RIIZE [one kiss] 發行(可能從這日開始聽)
5.7 公主更新ins兩人拍立得(邊哥點讚)
5.8 You quiz錄製
5.9 邊哥點讚TvN短片(吻戲合集)
5.14 ins合照
5.15 經紀人理事點讚交往貼文
5.17 沙龍錄製(殺青後終於見面的邊哥失控現場)
5.25(前) BAZAAR訪問錄製 [one kiss] 定情曲
5.28 團觀(吃醋.wink)/終映採訪(三個都喜歡)
★寫真書宣傳(一直撞也不分開)
6月初(應該) 理事發限動(繪師的韓服婚禮)
6.18 背跑褒獎休假
6月中 藍光確定製作(合體觀看錄製)

時間線整理好好
4月3咁多 原來冇剪輯訪問都係嗰日?
佢一梳呢個頭,就覺得有啲似舒華

逐隻逐隻字分析

公主新相個po hastag埋邊哥
短褲仔
【熱貼】
Cosmopolitan 7月號 金惠奫 巴釐島畫報
評論:馬上給我拍下一部作品,拜託了!!! 下一部作品也確定下來吧,一定要留下這張臉,拜託了,以日常青春浪漫喜劇為夏季背景,ㅜㅜ最近每出名都很漂亮,所以心臟很疼。
看著你笑,就會得到治癒,真漂亮,嗚嗚
笑起來很燦爛 拍得很漂亮
真的是夏天清涼青春羅曼史漫畫女主角本身💝
真的看著都覺得好可愛ㅠㅠ 사람이人怎麼這麼可愛 ㅋㅋㅋ💛💛😍💛💛😍從早上開始就很清涼心情變好了
張張都可以wallpaper
樓主又換擔
原來女主係jisoo 套雪花入面黑人憎個同學
D 雜誌香港有冇得買
證明得到老公仔批准
咩事 正到
佢仲係sky castle 個黑人憎公主
公主唔好再介意自己矮
矮都好 識影相就得
我第一次知公主就係呢套劇 佢黑人憎到我唔想follow佢
但係e+我好鍾意佢睇佢御史與祚怡既花絮好可愛
所以點解邊哥成日話希望佢啲fans可以一直鍾意佢 唔係冇原因 太多人好易變心
idol唔同演員啦
演員既fans我覺得長情d

利申:都鍾意riize
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞