俄軍艦隊經過佛羅里達州外海駛往古巴訪問 , 向美國展示威懾力

121 回覆
11 Like 78 Dislike
阻人打飛機燒春袋
講真 你俄佬呢個堆土機戰術咪又係疊屍
老美打親都唔可以死太多人 緊係炸爛晒先入
你俄佬夠條撚打 。
除非你俄羅斯好似阿富汗咁 咁多山洞囉
而家就係老美想咁樣拖住俄仔
唔係俄仔重有貨賣 所以俄仔先慢慢唧啲兵力
務求拖長戰線 等西方國家無錢科水
佢一下出幾十萬 甚至幾百萬軍力
係咪100%打得贏烏克蘭?俄佬都唔肯定
咁做咩重要派? 一震死晒就真係玩撚完
呢個戰術對俄仔係重有利
只係純粹睇邊一邊撐得耐
Blocked
BNO都唔撚收你啦窮撚

俄奴柒撚到
屌你老母打咗兩年幾都仲可以話主力未出

啲近衛師真係死得慘
連美國同歐盟主力都咪出主力落場攻,打咗兩年,烏軍攻入莫斯科未,連克米利亞都攞唔返。

烏克蘭人口得3800萬都有100萬軍人,主力都10幾廿萬啦但連登軍事竟然覺得俄羅斯作為一個人口1.4億嘅國家,得30萬係主力而總兵力無一百萬,即係連烏克蘭都不如?台灣都廿幾萬啦
屌你老母,我邊撚係撐俄,我開始係恥笑朱閪攞海軍打飛機,老俄最強係地上絞肉機戰術,之後大家就引戰話老俄主力已出死得七七八八,俄軍就係得過30萬主力就快要戰敗

但我從國際新聞指出老俄有100萬軍而且未出主力,同時俄軍著名嘅絞肉戰術無出現過,相方都係以防守為主唔主攻,但上面班連登軍師成撚日話俄軍主力已出30萬就快崩潰

現實係老俄經濟開始崩潰但軍隊重未散,今個星期美國同G7重要加碼軍援要反攻俄軍,借問聲如果老俄主力死晒,西方聯盟點解要加軍援呀,你條碌柒
反問你點解美軍唔空炸?真係驚你千粒核彈咩
所以我先一直講雙方主力未出,反而運用經濟手段另壓制俄軍唔用主力同絞肉戰術強攻

美軍無轟炸,令俄軍無法堆屍,但經濟方面就被撳住嚟割流血不止,要搵契弟同金仔貼膠布
美軍炸乜鳩呀 家震烏克蘭打呀
唔係美國佬打呀
呢個真 雷達都已經係唔同級數
俄羅斯最近自己講話有70萬軍人喺烏克蘭入面
死都死左廿萬
仲未計傷員斷手斷腳果班

常規軍隊先得130萬仲要有廿萬係上年年尾先擴軍擴出黎
成隊軍隊幾乎戰損50%都叫主力未出
好似話去完古巴旅行俾自家人影到成身窿
https://www.facebook.com/share/p/T9quY4b4T7QBFGrw/?mibextid=K35XfP
邊個話潛水艇要識浮嫁
亡靈艦隊梗驚啦
以前俄仔水師好似日本都打得贏佢
正露丸
想玩美國後花園?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞