俄軍艦隊經過佛羅里達州外海駛往古巴訪問 , 向美國展示威懾力

121 回覆
11 Like 78 Dislike
無睇名就入黎
但一睇到這段野
就知又係朱元帥9up

只要不惜代價10-20換1咁打沉美國一隻船死幾百人,國內左膠就會出嚟反戰
美國佬見到個强大陣容,
嚇到要派兩架驅逐艦同一架反潛機!

不過美國淨係驅逐艦都有70幾架,
連巡洋艦都懶得拎出黎,
未計航母。
台狗真係低智唔係扮
乜撚野西緯
北經南經東緯西緯啊下話
朱元帥
咁祖國既艦隊幾時攻台
同打美國狗
近衛軍,傘兵, GRU, 海軍步兵全部死撚曬~ 唔係主力喎
你知唔知咩叫主力呀?定係你認為着神裝先係主力?唔好意思,老俄所謂嘅主力從來都係絞肉機戰術,打咗兩年夾埋先死得20萬人,死亡人數當中又包含車臣嘅部隊,實際損傷10至15萬,對比老俄總兵力4百萬(常規2百萬,預備2百萬)根本只係一條毛

反而經濟方面老俄就真係重傷流血不止,頂得住嘅就唔駛搵契弟平埋單啦
烏克蘭海軍 一隻艦艇都冇

已經打撚爆黑海艦隊

波羅的海艦隊俾人鎖咗係北約湖

太平洋艦隊得返幾隻廢艦

唯一一隻航艦 已經冇錢修好

唔知你吹乜鳩
吹奏俄佬前

Google一下 哈沙姆之戰(康菲油田之戰)

笑爆肚
首先我冇參軍唔熟悉軍隊架構,所以所謂高低大家無從稽考,我單純用戰績比較,的而且確以色列和老俄特種兵在戰績上係較好
咁樣就叫死主力,夠鐘返學啦連登小朋友
現代軍艦除咗去南海嚇漁民之外其實仲有咩用?
咁你又唔Google下其他戰役,而且我唔係吹奏老俄,因為都未出絞肉式戰術

正如老美都未出轟炸機一樣,大家都係物理戰上玩泥沙,經濟戰先係重頭戲
係係係, 核彈先係主力, 出未呀
俄爹
歷史上得老美投入過2粒核彈落戰爭,你就認為戰爭就要靠核彈?你真心定假痴呀

美軍主力係空中轟炸,老俄主力係人海絞肉機,過去2年俄烏戰爭有無見過上面嘅主力出動過

定係睇咗啲老燒、人渣陶、白兵白癡分析就覺得自己係戰爭主帥,你都戇撚柒鳩
太平洋艦隊點解唔過黑海幫拖?
應該封鎖晒烏克蘭南面出海口呀嘛
中東也門小國都打到美國航母係咁要去維修
道友多真係冇樣掂
烏克蘭用石仔打咋 俄羅斯艦隊用玻璃做架?
過唔到個海 可以點絞肉
岡比亞總統當年話2000人可以封鎖中國海岸添啦
即係咁, 你做返d成績出黎, d人就自然信架啦, 美帝從來唔會講自己艦隊幾強, 反而成日吹到自己好撚廢, 但係d人都只會恥笑佢呃軍費既演技好差,

而家客觀既事實係, 黑海艦隊比一個冇海軍既國家嚇到縮晒入mother russia個閪度, 你吹一千次一萬次都唔會有正常人信
而家人地一個內戰左幾年國家打美國艦隊打左幾個月愈打愈勁喎
你不如check多次而家俄軍常規編制有幾多人先衝出黎柒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞