信用卡討論區(194) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
hktvmall 買禮券就唔係網購卡啦
一部大機都10199啦
明白 , 自膠左
自從縮到12500之後都無乜優勢啦
哩啲唔計網購咩
https://www.hktvmall.com/hktv/zh/main/HKTV-shop/s/H0001001/p/H0001001_S_SVC500June_2024_E7
冇試過真係唔清楚,買amazon gift card係計嘅
計 但係有更好嘅選擇

其實大把情況分唔到單啦
例如搬磚唔用得 agc 都死
$6000-$11000細貓都好過老母
我哩半年都冇試過單張單網購過6k
你有咩大把情況
上兩個禮拜去旅行張機票已經好難分單
你唔通分開幾張飛訂咩,唔保證價錢又唔保證有位
咪話你遇到極端情況就轉卡咪得
定你個個月都要買機票,個個月都要買iphone先
我網購真係用嚟買日常生活用品level
不如你真係計吓自己哩半年網購
可以分單/細過6k多,定冇得分單又多過6k多
我倒返轉
網購多數都係訂貴野
日常用品落行買就算
除左呢D
我D網購數多數都係食飯同埋政府服務
不嬲都係簽開 wakuwaku/支銀
你用唔著咪用唔著
唔明你咁執著人地點解有呢個情況
依家係佢要執著wkwk冇MM好用先
我只係話分唔到單的情況下 mmpower 過六千好過 wakuwaku 咋
分到單就梗係係唔會咁樣搵笨啦
咁咪"除咗分唔到單又過6k嘅情況下"wkwk都好用過MM囉
妖,我知你誤會D啦
原來我最初打漏字
我其實係想講分唔到單過5000 (其實6000先岩)
Wakuwaku 之前明明見到有幾十蚊Cash rebate
Update 完之後變咗0 Waku Coin

利申:22號截數
早幾日已經係出 0 waku coin
佢 backend 應該會照計返畀你既,只係唔再 show 出黎
如果係咁計好多卡都要收海外手續費
你碌咁多,不如考慮吓upgrade張卡
咁搞笑
咁佢係出返Waku coin比我?
我意思係呢期應該會照計返現金回贈畀你
搬磚紅戰士(已收皮)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞