到底有幾多醫護做醫護唔係因為人工高而係真心想幫人

104 回覆
9 Like 143 Dislike
難聽d講句,你班人渣仲衰過黑社會
似著自己有小小權就欺凌d病人家屬,仲上網圍爐攻擊負評d鬧你地既人,話自己返工係為錢乜撚都做得出,基本做人道德都無
你班人渣,包括你,依個post上面嗰幾隻醫畜簡直畜牲黎
難聽d講句,你班人渣仲衰過黑社會
似著自己有小小權就欺凌d病人家屬,仲上網圍爐攻擊負評d鬧你地既人,話自己返工係為錢乜撚都做得出,基本做人道德都無
你班人渣,包括你,依個post上面嗰幾隻醫畜簡直畜牲黎
明明係病人同家屬恃老賣老欺凌打工仔,比左錢以為自己係上帝,唔係淨係呀伯有屋企人,返工既都有屋企人,病人就可以野蠻打人,呢D想法仲衰過大陸人
應該即刻報警拉你呀公
普通襲擊罪
你係咪搞錯咗, 我只係住過院的病人, 難聽啲講, 就係你呢啲野蠻人影響埋其他正常病人
加埋

根據香港法例第113A章《醫院管理局附例》的第7(1)(c)及7(1)(d)條,任何人不得在醫院內使用可能令他人厭惡或煩擾的言語(例如用粗言污穢語辱罵本局職員)或作出不雅或影響秩序的行為(例如向本局職員施襲、叫囂引致嚴重妨礙醫院運作或作出暴力行為)。任何人違反第7(1)(c)或7(1)(d)條,即屬犯罪,首次定罪可處罰款1,000元,再度定罪則可處罰款2,000元及監禁一個月。
要求醫管局立即報警處理,拘捕涉嫌襲擊醫護人員的人士
原post po喺邊?
連登班醫畜世界最撚惡
報警拉咁撚老 佢打得你一拳
判埋都未必駛坐
dllm啦臭化閪
話之佢今晚死,打人就要比人告
同意
比呢d仆街patient影響正常patient
想講病房綁人係用布帶/有磁石的約束帶,綁到比較實/pull up個病人個陣可能痛D,但唔會真係對病人有害,如果想完全無痛,建議私家獨立病房
養和頂樓會比較適合呢班閪patient
你係冇去過公院?冇用過專拜門診服務又冇試過住院或者探病?你覺得個情況係扮出黎
公立醫院又唔俾人隨便探病嘅,做乜真係冇人知

私院都有探病時間架喎,你想隨時去探ge可以住私院最貴果d房,快d去安排轉院啦
其實唔信醫院的職員的話
問下隔離床都應該會知咩事
有邊個行業係減人工一半d人都會爭住去做,想知
回返樓主段野
緊係扎鳩住佢啦,個呀公成個白卡咁不受控制
等陣隔離床嘈d, 搞到佢訓唔到咪行埋過去打人
有時唔係多字就有道理架師博
你可以選擇唔綁 但跌死 self extubate 死 唔好問點解唔睇住佢
到時跌死樓主肯定投訴點解唔綁唔睇住老人家
壁屋監獄一名在囚人士襲擊懲教人員 事件轉交警方調查
https://lih.kg/3720032
到時又會話其實啲職員叫隔離病友收口唔準講
總之醫院係想盡辦法去隱瞞真相
醫院綁我呀公之心不死
所以樓主都係快啲接你呀公出院
搵人24小時照顧佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞