原來當年吳千語同林峯一齊得18歲

318 回覆
38 Like 256 Dislike
林峯再之前個舊菜就真係大波

整過黎啦
似唔似名媛班果啲
呢個一睇就知假波
以前新聞講佢睇中吳尊先

吳尊唔受先轉林峯
衣食住行包晒不過冇錢過手囉

以前新聞話吳氹林俾錢佢做生意,林家知道就俾鋪佢做餅店,免租不過人工水電煤就個女嘅要出翻囉
彭福?行多幾步就有廁所喇喎
低能
好似係俾佢住但唔係送咗俾佢
月租咋
林峯2012年拍黃百嗚電影讖吳千語,佢嗰時19歲。

到吳千語21歲生日個蛋糕係成個公主城堡蛋糕,比起富三代舊年定婚個蛋榚得幾粒車厘子

富三代係有錢,不過唔會為條女洗多半分錢,相反林峯真係好大方。

當年林峯上大陸拍劇大半年,吳千語寂寞難耐晚晚去老蘭同有錢仔浦,玩到當街俾人剝Bra,大髀畫字,同期馬天佑介紹佢識施百雄,狗仔影過佢哋兩個喺中環餐廳摸晒大髀,又一齊慶祝貼面慶祝生日,呢啲網上有晒相。

𠴱時佢仲啱啱入住林峯薄扶林間屋,成間屋啲裝修都係吳千語話晒事洗咗千幾二千萬,搵英國設計師,設計雜誌有嗰間屋啲相,林峯嗰陣時仲喺大陸自己都未住過,
林峯頂綠帽根本凹到落下巴都未知。

吳千語有大陸經理人,後來買水軍將個故仔反轉嚟講,喺小紅書打造到佢喺有品味港女。

1. 2. 原生家庭問題
1. 佢老公家族企業無上市,所謂百億富三代都係啲傳媒吹出黎,實際幾多根本無人知,仲要成個家族後代去瓜分,每人拎得幾多呀 講真

2. 講賺錢能力絕對唔會夠林峯黎,只係一間外國start-up 既亞太區負責人 香港office 得十幾人 ,年薪比盡你一二百萬,林峯呢個級數搵人仔一年3 4千萬都已經好保守

結論:林峯大勝 (覺得吳千語最後係揼心口
咁唔開心都拍到7年拖?
正常人一兩年都玩完

咁我相信真係林峰無進步
年紀差太遠, 步代唔一致
租都唔少錢喇,林峯一同佢拍拖就租咗堅尼地道金鑾閣俾佢同阿媽住,本來佢住銅鑼灣舊樓昨。

之後林峯按吳千語喜好買薄扶林複式嘉林閣,裝修好,吳千語已暗交施百雄,好彩林峯冇蠢到層樓落佢個名.
條仔仲要好樣衰
完全冇得同林峰比
其實同ANGELABABY有D似
結婚果時以為自己明智選擇
最後後悔到仆街

施子清家族有幾多錢
請參考佢地同級數同派系
楊孫西楊華勇一家

http://the-sun.on.cc/cnt/news/20091217/00408_007.html
20億身家都要自卑
名都衰過人
吳印傭
乜嘢副學士,係副學士「先修班」咋,都冇畢業。

利申長年林峯粉絲,所以熟讀呢隻拜金女臭史。
呢條女 出道咁多年真係零代表作
樣又普通 又冇演技
咁多年最出名就係啲仔愈溝愈有錢
擺到明入行就係為釣金龜洗底
林峯冇娶佢真係執返身彩
佢係新移民
唔敢認叉燒佬阿爸
臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞