原來當年吳千語同林峯一齊得18歲

318 回覆
38 Like 256 Dislike
琴日睇YouTube見到吳千語 Google下佢
原來佢當年同林峯一齊果時咁細個

吳千語跟林峯一起時只有18歲,千語像被林峯捧在手心上的寶,二人一起的6年間亦與緋聞絕緣,且多次被拍到拍拖及出埠旅行,甜蜜非常。熱戀時期,林峯更曾公開發表愛的宣言,連續說了七次「好愛BB」。

最得寵時,千語曾獲林峯送贈市值九千萬港元的赤柱舂坎角三千呎豪宅,然而2018年初雙方承認已數月沒見,及後千語在社交網站發文親認已經分手,正式宣佈戀情結束。其後,林峯與張馨月火速戀上,2020初更宣布結婚了。當然吳千語亦不愁寂寞。

張馨月似安達安泰d大陸新移民師奶
吳千語外型好好多
吳千語對腳好正
屋邨妹可以有毫宅揸手仲想點?

呢兩年對波大左

以前係咁
多唔多扑嘢?
林峯之前好似話條女同佢一齊嗰陣好多要求,好多嘢都唔滿足,搞到佢覺得自卑之類,最後頂唔順分手
簡單啲講,呢條港女肯定心頭好撚高,嫌林峯唔夠班
都幾多花生🥜🥜

林峯控訴舊愛3宗罪 矛頭直指吳千語

1.強逼林峯做不喜歡的事
在《妻子的浪漫旅行5》最新一集中,林峯被問到愛情觀,他竟公開一段與舊愛的不快經歷,首先提到對方會經常把自己的那種思維方式強加到他的頭上,在拍拖期間所做的事情,並不是林峯真正喜愛的。林峯表示全為了討好對方。

2.林峯被舊愛狂踩
另外,林峯指對方甚至會對他說:「你這個不夠,你那個不夠,讓你學這個學那個」,結果林峯就會覺得自己好像什麼都做不好,舊愛成功把他的自卑感放大了,所以林峯覺得那是挺不健康的一個關係。

3.舊愛借愛犬求見面
節目中張馨月亦有料爆,指當日她與林峯求完婚,林峯仍收到舊愛的短訊表示愛犬很想林峯了,叫林峯去看看狗,林峯話這件事讓他覺得對張馨月唔住。林峯和吳千語拍拖的時候曾影被到一齊放狗,而且與吳千語分手後的女友就是張馨月,所以在那個時候仍試圖翻撻林峯的,絕大機會是吳千語。

其實我覺得佢地似唔夾多d
吳千語中意不斷進步 林峯中意安穩
其實大家都無錯 但真係唔夾
都幾多花生🥜🥜

林峯控訴舊愛3宗罪 矛頭直指吳千語

1.強逼林峯做不喜歡的事
在《妻子的浪漫旅行5》最新一集中,林峯被問到愛情觀,他竟公開一段與舊愛的不快經歷,首先提到對方會經常把自己的那種思維方式強加到他的頭上,在拍拖期間所做的事情,並不是林峯真正喜愛的。林峯表示全為了討好對方。

2.林峯被舊愛狂踩
另外,林峯指對方甚至會對他說:「你這個不夠,你那個不夠,讓你學這個學那個」,結果林峯就會覺得自己好像什麼都做不好,舊愛成功把他的自卑感放大了,所以林峯覺得那是挺不健康的一個關係。

3.舊愛借愛犬求見面
節目中張馨月亦有料爆,指當日她與林峯求完婚,林峯仍收到舊愛的短訊表示愛犬很想林峯了,叫林峯去看看狗,林峯話這件事讓他覺得對張馨月唔住。林峯和吳千語拍拖的時候曾影被到一齊放狗,而且與吳千語分手後的女友就是張馨月,所以在那個時候仍試圖翻撻林峯的,絕大機會是吳千語。

條女典型女玩家好撚識玩
林峰太好仔,邊搞得掂呢種女
但條女識林峯果時先得18歲
唔知點解咁老手
林峯屌西果時條女都未出世
當年林峯冧吳千語冧到傻
好愛好愛好愛好愛好愛好愛bb
https://youtu.be/O4mDPXd8d1Q?si=LIqEtcTiOazscVRy
下,你點知林峯無追求不斷進步?
佢嘅進步唔啱條女嘅心水唔代表佢對自己無要求架喎
你講到林峯係典型不求上進嗰類男人咁
調返轉問,條女自己有無不斷進步?
如果佢嘅進步就係自己搵一條更加有錢嘅仔,咁佢係好成功,但林峰當年基本上做乜都無撚用
連林峯都要自卑條女到底係幾唔知足
明明又愛佢又靚女又有錢又有才華
但靚女係大曬
戥林峯唔扺
有一種降頭叫吳千語
林峯都話條女係咁叫佢學呢樣 學果樣
咁伴侶叫自己學野又唔係壞事既
有d人會覺得可以push到自己
有d人覺得係壓力
所以我咪話佢地係唔夾
林峯四張都走去試拍電影叫鍾意安穩
吳千語嘅進步除咗釣金龜越釣越有錢,佢個人有咩代表作
算鳩數啦,大陸妹會buy 人設追捧呢隻私家雞
香港人冇咁on9
佢真係有哂條件唔撚駛再進步但你睇佢宜家都仲有出歌拍戲再紅多次
lm
係 所以佢專注演藝 無學其他範疇既野係無問題
但可能吳千語想佢學其他野
但呢d唔係個個中意
我以前都係咁諗
但我睇完佢講d室內設計野之後
我對佢有d改觀
佢係好成功
林峯學歷 家底 歌影視 身材 同佢比
到底邊個需要進步多d呀
明顯係條女想食住佢 因為自己其實無料到 空有外表
18 22歲已經有九千萬樓揸手 林峯幫佢改變命運...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞