原來當年吳千語同林峯一齊得18歲

318 回覆
38 Like 256 Dislike
16歲就蒲 您估下? 豬仔包應該就有林峯食既
估唔到林峯最後都係要衰喺大陸妹身上,仲要係網紅嗰種樣
條女職業係女朋友
想知進步個位喺邊
佢要溝靚妹都冇辦法,嗰時吳千語思想都未成熟啦
可能漂番塊西,唔好咁黑
呢段真係好經典
屋邨妹 扮mix pre-asso扮degree
唔認老豆斬叉燒仲吹到澳洲開餐館
收到個大陸老母實一實 PUA另一半…
咁厚黑歷史揚到全香港都知
大陸範圍就可以買水軍洗白
點解個傻仔老公仲肯落疊
班有錢仔女又肯俾佢埋堆
條女越老功力越勁
屋邨妹可以食到林峯
完全唔知憑咩可以有要求
條女係靚
但咁就9000萬成世唔使憂
好撚正
林峯好似成日比女玩 仲有呢單

2011年林峯與內地模特兒潘霜霜的牀照被流出,當年林峯在3月19日出版的《明周》,接受專訪時詳談與潘霜霜的定情經過、兩人拍拖的甜蜜往事,更剖白了分手真相。牀照曝光後,潘霜霜一直迴避媒體追訪,終於在3月18日透過經理人向《明周》作出回應,首次透露相片外洩的內情。

林峯入行初期從未公開過戀情,當年的緋聞女友也只得李彩華和鍾嘉欣,2011年卻忽然流出與潘霜霜的親密牀照,震驚整個娛樂圈。林峯當時接受《明周》訪問時,雙眼紅筋暴現,承認牀照事件是他入行以來最大打擊。

一直聲稱沒有女友的林峯,親密照曝光後,首度公開戀情。「我跟她(潘霜霜)拍攝電影《翡翠明珠》時認識,之後一直有聯絡,幾個月後便開始了,但因為聚少離多,根本沒有時間經營這段感情,加上大家性格不合,所以只維持了幾個月就分開了。」林峯說,在2011年的一月,兩人已經分手。

「開始都無嘢,都OK,但我是那些好容易被女友影響的人,拍拖真的令我工作不專心,例如我工作了大半日,都無時間跟她通電話,之後大家傾談時,可能她言談間態度有些不同,或者大聲一點,我會成個人down晒,情緒會受影響,身邊人都會察覺到,如果整件事令身邊朋友會擔心,這樣都會覺得不好。(父母對她有微言?)都會有,身邊所有人都有,但拍拖令我不夠專注是我的問題,拍拖太投入了。」

男人黎講好戀愛腦
靚女打橫行
屌想做林峯條女 睇得出佢拍拖個時會咩都就曬條女
吳千語真係雞中之霸
只怪條女未夠火喉
少爺仔
係咪想講吳千語想上位呀
幸福
賓周
!
睇返林峯情史 佢好似係好呢味
國產網紅樣 潘霜霜又係
佢真係好單純好無機心
寡人笑撚左
林峯全能型咁制都叫唔上進
唔計佢d 野叻唔叻

拍劇,唱歌, 電影
樣樣都要做嫁

條女憑咩 講咁多耶蘇?
因為有個西?
差2億1000萬就成世無憂
至少吳千語靚女+後生
河馬有啲乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞