原來當年吳千語同林峯一齊得18歲

318 回覆
38 Like 256 Dislike
依家睇佢知當年走寶仲要死撐真係心都涼埋
其實無話走唔走寶
就算佢實則無錢過手
拎住施家個名去做生意又好咩都好 要賺下水腳唔係咩難事

只不過係本來嫁入豪門成家當佢係寶
而家變左嫁入豪門但係人都知你為錢寄人籬下
唔好玩 擺明就係當你坐一兩次econ等你覺得係好女人
話就話AA制坐econ 吳千語無返工 D錢咪又係零用錢得返黎
唔係話有錢人就一定無真愛
但吳千語係個由十幾歲讀緊書已經知道自己定位同價值係乜既人
咁岩嫁著個家產三百億既 你會唔會信係真愛
好多人以為佢係天王嫂訓練班出身果D 真係天真左
吳千語出黎玩果陣係有施伯雄一齊 (前面有巴打post左)
如果施伯雄真係好工城醒果陣俾女迷既 就唔會表面上俾佢做少奶奶實際上出多少少錢都唔肯啦
你睇下佢地搞個婚禮就知
施伯雄就係自己都知條女咩料 你保障好佢生活得岩岩夠但又未多到有錢淨既 就算佢想出去玩都無錢玩啦
佢做演藝 不如去學埋扎鐵??
咁夠唔夠進步
追post啦
吳千語係擺明想林峰爭贏細佬接手D家產
唔係叫佢學乜學物呀
條女為咗flirt仔乜都做得出 連自己男朋友姓乜都唔記得啦
場party咁多有錢仔 喺大髀寫字條片影到條底褲咁滯
係爭在未打開對腳俾人睇
所謂上流其實都係咁下流
有錢多好
當眾玩撚到條女任畫大髀罅都得 仲拍埋片
鏡頭後隨時打開塊閪嚟睇

我諗嗰班有錢仔係當晚叫佢舐屎眼都好濕碎
網傳係吳想買呢層9千萬樓,但林峯爸爸嫌佢太貪,叫個仔唔好買樓俾吳,最後好似無買到,無幾耐就分手
有錢男人大把選擇
個個都鐘意有錢男人
肯定係有錢果邊唔要人
林峯話分左手之後,吳千語想隻狗見林峯
呢單我記得, 氹林峯話可以俾斬叉燒老豆揸住先, 同佢去歐州幾日, 買左三個袋要100萬, 林峯真係好大方
張囍貼勁hea
吳千語走囇寶
千語釣金龜不斷進步? on 9
得兩隻金鐲
成件事好鬼寒酸
pua女皇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞