[4:0 定4:1 翻Boston] 2023-24 NBA季後賽討論區 (69)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
其實賺門票錢個講法唔係有人反駁咗? 好似話分成幾多一早已經Deal好晒,打幾多場都係一樣
圈子入面有票嘅人, 佢地都唔知其他人心中投票標準係點啦
講經咩
唔信牛可以keep 到4場手感
最多打到4:2
是但啦 係唔係都會有人嘈假波操盤留力之類 你唔悶我都悶
就黎kp 傷都係因為聯盟唔比佢出
廢事4:0
場外好好波
真係幾悶下 次次都搬返主場奪冠論出嚟
係d 7頭獨醒撚以為自己看破世事

有腦都知奪冠商業價值有幾大

而打多場最大問題係球星受傷風險

係d傻鳩公屋窮撚以為人地會搏粒糖而面對輸間廠既風險
牛一直冇壓力,今場打起埋班後備,一個唔覺意贏埋G5

到時雙J會唔人會開始choke就難講啦

問憑咩真係有d 搞笑

莫講一陣,mvp 都有拉票團啦

又要提我Ben
正常人諗都諗到4-0 快手慶祝放暑假好過 點會冒險畀人翻盤
我非塞牛迷 想講發少陣夢
除非塞再有人傷 如果唔係4-1/4-2收尾
咪係
夜長夢多
塞個位球星 要打奧運的
點會估到譚仔而家個模版變成horford
霞姨個下頂唔順
唔記得12定13占士mvp差一票全票就係因為有條友話melo對隊波好重要所以投左melo 然後事後好似起到條友底係菜記者嚟
唔覺塞有放水
獨班綠葉今場先打到水準
今場先係final 開打前預計戰況
唔知kp下場出得返未
所以你話好波定好運緊要呢,講真以譚仔呢種貨色就冇可能係超巨架啦,但佢就出身係綠軍呢種大球隊,有好既管理層幫佢搵幫手 自己唔駛打得好好都夠贏 出身係小球隊既超巨 好似luka jokic就只能夠自己打生打死先可能成個生涯搏到一冠
呢啲反而好合理,你個client 多個mvp 叫張約簽endorsement 都大聲啲. 有票嗰啲有偏見鳩投又無後果.
但打得差話假波就好on 9, 打多場對塞球員除左td garden 攞可以嘈爆咪之外有咩好處
賭仔:你睇吓個盤點開就會明
牛炒塞38分,我由出世開始睇個盤睇到開場都無可能估到 10分內都無咩可能.
同kd笑259係系統球員出身係馬刺有運
對上有波波教波訓練 對下有GDP 保駕護航
點似kd 要投敵打生打死先可能成個生涯搏到一冠
啞狗兩fmvp
一冠係gdp護住 一冠打殘陣宇宙湧做龍救世主
Kd兩fmvp
賣身投敵carry完博到斷腳仲要比人屌過客
佢唔gur都好合理
因為呢樣野幾十年都係咁講
其實好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞