[4:0 定4:1 翻Boston] 2023-24 NBA季後賽討論區 (69)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
哈爸爸屌打溫室雙J
所以我上po就係問
到底係咩情況下用球星,咩情況下用role player既眼光去睇佢
上一兩個post見班盲撐譚迷用佢俾人包夾黎合理化佢命中低
譚自己主動申請打到佢偶像咁,俾人落重本黎守佢都好合理,even係個肯定黎
冇人守先高命中,咁NBA個個都係球皇
你明串緊THJ
垃圾時間球王
唔計今年
以前真係用巨星眼光睇佢
因為年年都好大進步
今年增肌打4號位命中率低肯定無得賴人
個射波姿勢都唔同哂 step3又無貨
唯一讚佢就係post up同分波咗
on9 turnover又少咗
姑且睇下下年改唔改善到
唔得就係咁多料
始終個天份唔係歷史級咁高
盲都睇得出放哂水 想主場拎冠
悶撚到快d完 睇奧運好過
艇同pg傾唔掂數
Klay又走

勇入pg 會唔會又俾佢上番黎
THJ咁樣刷5球3分返嚟
原來有人有心覆
啱啱有個cm,垃圾喺垃圾時間入波
請問勇如何可以入到pg?
PG要頂薪
開頭draft返嚟都諗住當3D用
我印象中隊波都諗住用佢/JB換AD返嚟
但AD講明唔嚟

後面傷既傷走既走
推佢上去打頭牌都叫work
咁自然想佢昇華到MVP level
但佢進步咗某啲嘢
轉頭又唔見咗某d skill真係好傷

同埋佢天生太淋善惡唔出樣
打法又偏投射
註定唔會討好
之前我狂屌77啲 Def
但今場做得好好多
識用噸位頂 無變雪糕筒
老實講雙J都係頂級二當家料
Charles Barkley has announced he plans to retire from broadcasting following the 24-25 season.

"I've talked to all the networks, but I ain't going nowhere other than TNT," said Barkley. But I have made the decision myself, no matter what happens, next year is going to be my last year on television."

Bos係2個二當家加3,4個三當家組成
依家望雙J同White仲有空間進化
冇chuck仲有咩好睇
白超哂頂啦. 依家個用法啱架啦. 再加workload 比佢同假期會跌返落黎
唔進都夠champ啦
贏到先講
班大帝海鮮波慣
評論黎講佢好過Shaq
某程度我唔憎佢 只係唔理解某堆
一直用主觀講法同贏(結果論)黎撐既譚迷
希望你唔係
人地探花 咁都可以吹到被人當3D
究竟仲要幫JT 洗地洗幾耐

頭幾年 球權又俾哂佢 絕殺波寧願俾佢炒
都要練佢 playoff又同LBJ打到7場先輸

根本本身當佢將來第一人嘅標準去睇佢
結果而家打唔好 又變成3D 又話佢打法唔討好

要𠄘認佢真係唔夠勁真係咁難咩?
22年輸廢老湧
23年再黑8
之後就多咗好多反痰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞