(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (10)

268 回覆
3 Like 1 Dislike
福岡市好我唔知,但你會去禧野,由布,黑川,別府嗎,呢幾個地方多啲選擇
主要喺今次得四日三夜
所以想盡量近福岡慳返啲交通時間
最近原鶴溫泉,你可以搵吓,我都未住過果邊
我都睇緊果邊
有間原鶴之舞好似ok
同埋上個post講過間山莊天水好似都ok
六峰館好符合你要求,搞到我都想下次去住

研究下先
9月中 去廣島 岡山 係關西返香港
回程前一日會留一日for 波温泉,想問下又岡山到關西 中間係咪有馬温泉最好? 有冇其他推介?
想請教大家

有無試過由上高地去槍見館?
打算喺槍見館住3日2夜 但係想抽一日去上高地 非自駕
想問下12月想去伊豆住 兩個人預大約3k左右有無好推薦?
主要想夜晚個餐食懷石料理 同浸溫泉望海 唔洗私人風呂的 唔該
轉日文名可以去 apps store 裝個 name 變換君,中文名打漢字,地址電話就入酒店資料, email 正確就可以。

btw ,翠泉堅唔錯。
https://namehenkan.com/tw
變換君有網頁版
其實去到都無咩野做,唔會浸多d 咩
我地無呢種大家赤條條一齊浸浴既習慣/風俗
沖涼係好個人/私人既事
唔止男人間唔慣
好多女人都唔慣
私人風呂非常之咁適合解決呢個問題
河口湖嘅kukuna同富士吟景點簡?有冇ching住過?
浸得幾耐,上次住嗰間好接近源頭出水位,冬天落緊雪都熱到痴線,浸多過10分鐘好頭暈,個私人風呂大部份時間用嚟望
上年住過kukuna,個VIEW就真係唔錯,夜晚又可以行下對面湖邊玩煙花,依物就係西餐BUFFET為主,整體都幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞