One Piece 海賊王第1117話情報+討論

360 回覆
6 Like 21 Dislike
噉樣cut即係引晒全部出過/未出現過嘅D出嚟
喂!!你句野真係第一次要諗諗邊個
兩個都好長
真係平等
打風都打唔甩呢兩條懵佬
你係典型將A的因放在B的果身上的人
其實動畫已經入島
好快知結果
你已經落咗自己一定啱的論點,點解會覺得係我主觀

你個比喻好奇怪
個預言家其實咩都冇贏過

如果要快
你可以試吓寄sbs,有抽中過香港Ching
咁SBS都講過佢兩個唔會叫大家名
你咪又係無視緊死撐
你要兜既方法大把啦
我都無謂再講
有咩
我唔知有e件事
有冇資訊
如果係
立刻講聲唔好意思
D當中有叛徒
阿金你都唔識, 你都太過份.....
其實依個gag喺日本heat唔heat 我淨係知歐美完全冇人講
同埋之前唔知喺邊度睇到話艾爾巴夫篇11月先開 即係起碼仲要打多四個月?
好老實講除咗盾牌佬好清楚之外,
力克同阿金真係講佢係又得,唔係又得

件甲有啲似 個樣一啲都唔似
巴基自身係垃圾,做到四王都俾人打到傻閪咁但本身懸賞都低。1500貝里
比起阿金大佬1700萬仲要低
但有惡魔果實潛力應該好D掛

克比係全本書升級最快果個,冇得比

薇薇 有乜野勁?唔覺有升級到

路其,2年前不嬲都勁,海軍五大中獎都話不如路奇。實力已經達到大將級數。
如今覺醒埋,大將贏唔贏到路奇都未知,點比

所以金同佢大佬,做到黑胡子傘下都算升級好多
所以淨係儲埋十期,先睇漫畫嘅人,一定唔知咩事
唔係好接受到力克咁廢都入到新世界咁後嘅蜂巢島
冇裂天,五老星都算低級少少
四皇級真係完全唔同
大將都一刀秒,五廢佬勁定大將勁先
好似唔係山治
當日我睇嗰集都覺得好撚怪,究竟係邊個屌柒佢
但係又真係好似唔係山治。
山治好似喺另一邊忙緊。
此係架船嗰啲人,似娜美?
一路碌落嚟我未睇過呢個
原來有分形狀。
蒙奇:dawn(黎明)
馬歇爾:dark(黑暗)
哥爾:demon(惡魔)
波特卡斯:die(死亡)~doughnut(甜甜圈)~
奈非魯塔利:diffusion(散佈)dream(夢想)
洛克斯:destroy(破壞)
托拉法爾加:destiny(命運)
哈古瓦爾:dig(挖掘)挖掘歷史

有冇人po過

有埋佢 都好大機會係阿金
但而家有推進過劇情咩?
你覺得無咪無囉,呢樣野好主觀
比較想知黎緊會唔會打倒一個5老星先完呢個島,定還是直接走佬?

一開頭以為只有一個5老星黎打,點知5個黎齊,而家根本無可能5個打哂
綠牛藤虎仲有得比既,舊3大將就一定勁過路奇先
我唔覺得卓洛可以贏到舊3大將任何一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞