One Piece 海賊王第1117話情報+討論

360 回覆
6 Like 21 Dislike
第1次更新,簡易情報翻譯by【TalkOP漢化】 翻譯出處:TalkOP海賊王-論壇/wb/wx;情報出處:推特;

扉頁故事:大和拜訪了豹五郎和貓蝮蛇。
本畫以蜂巢島上的更多反應開場。
SWORD成員正在醫院恢復。達斯琪與斯摩格交談,他也會去醫院。
貝加龐克的廣播繼續。
索隆VS納斯壽郎聖(金星)。納斯壽郎聖認出了索隆的鬼徹刀。
其他的五老星包圍了古代機器人。
貝加龐克有一條給那些名字中帶有“D”的人的信息。龍、黑鬍子、薩博和其他人在畫面中出現。
貝加龐克:“你們當中有......”
五老星攻擊古代機器人,廣播提前結束。
下周不休刊。

講定先 又拖
卓洛一刀一件5老星
真係唔會講完就中止
索隆VS納斯壽郎聖
終於見到 打就唔使期望咁多
屌 又係講唔晒
貝加龐克:“你們當中有......”

正 又伏筆
有25仔
唔結局都唔講啦呢d野
預左我而家係想佢地快d走
去下個島 唔好咁快講呢d歷史野
「你們中出了一個叛徒」
9up

D入面有人係古代皇室血統

因為唔想俾人知邊個係,所以一班忠臣後人全部加個D落去
快d坐船去艾爾巴夫算
或者想佢黎個joyboy回憶一次過講
黑鬍
2次更新,補充情報翻譯by【TalkOP漢化】 翻譯出處:TalkOP海賊王-論壇/wb/wx;情報出處:推特;
情報師補充:索隆和納斯壽郎聖交戰中用了有名字的招數,兩人霸氣發生碰撞,畫面出現了黑色閃電。

第1次更新,簡易情報翻譯by【TalkOP漢化】 翻譯出處:TalkOP海賊王-論壇/wb/wx;情報來源:推特;
扉頁故事:大和拜訪了豹五郎和貓蝮蛇。
本話以蜂巢島上的更多反應開場。
SWORD成員正在醫院恢復。達斯琪與斯摩格交談,他也會去醫院。
貝加龐克的廣播繼續。
索隆VS納斯壽郎聖(金星)。納斯壽郎聖認出了索隆的鬼徹刀。
其他的五老星成員包圍了古代機器人。
貝加龐克有一條給那些名字中帶有「D」的人的訊息。龍、黑鬍子、薩博和其他人在畫面中出現。
貝加龐克:「你們當中......」
下週不休刊。
笑到癲,真係中斷
真係睇到屌出聲
竟然停左係重要既D 個到
中出了
點諗都係你們當中有叛徒
契仔又有得show off 柒治繼續做隱形人
唔係有人覺得會廣播可以講完吓話?
睇到屌出聲
但真係估到一定係咁
應該要搵埋最後紅可先估到講乜
垃圾!
下週竟然不休刊!
失望。
上話明明講博士提前防範左約克
點解仲會比約克估到
應該仲有後備廣播,係約克個身度
3個無合理解釋都應該比人屌到仆街
龍做得革命頭呀頭,推路飛上偉大航道然後最後先黎反CUP佢25應該唔似尾田哩D伏筆撚
薩波人氣勁高又繼承艾斯粒果實然後夾硬屈佢係25又會被炎上(雖然成日走到佬又幾多巧合)
黑胡子個格最似海賊,屈佢係25又夾硬左D
下一話應該係話博士知道有人估係古代機械人
所以預備左back up 片
小雅哥又中 薩波真係繼承艾斯個D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞