One Piece 海賊王第1117話情報+討論

360 回覆
6 Like 21 Dislike
屌你老母
我諗唔係冇咗件事而係冇位講亦冇必要不時提起
經路奇把口話畀讀者知道就ok
個個對手又唔同格,唔會話打親邊個都表示「你居然有呢招?長期使用會減壽命」
我會預期到一切都結束就會應驗佢減壽呢個副作用
尼卡係精靈,而唔係橡膠
完全違反晒當世規則都得
【🏴‍☠️海賊王1118話情報】
第1次更新,簡易文字情報,作業本翻譯,英文情報來自情報師pew
本話標題《我自由了!》
巨型機器人在沃丘利聖的攻擊後沉入海中
我們看到了世界各地更多人物的身影,包括雷歐和蕾貝卡。
五老星的下一個目標是阿特拉斯和莉莉絲,開始抓捕他們。
瑪茲聖襲擊了艾爾巴夫的船,巨人奮力保衛它。
本話末尾,波妮使用她的力量變身為完整的尼卡形態
巨型機器人感知到尼卡並大喊:「ta就在這!」
下周不休刊!
人人都係尼卡
點解巴打你唔開post...
會唔會今話開始路飛控制到機械人, 變左半機械人動畫咁
反正熾天使五老星古代兵器母火種, 下下勁到非人力應乎

我仲以為係呢個
條契弟千鳩幾話淨係出場嗰一個畫面
但係個職位高撚到仆街
畫到佢依個職位存唔存在都無分別咁不如咪鬼畫
留返比專既巴打做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞