有冇人識呢位港大利希慎堂嘅魏諾言同學?

331 回覆
820 Like 27 Dislike
pushhhh
講私怨都幾好笑
理得佢有無私怨,做左戇鳩野唔屌得 睇唔過眼唔推得
咩咁多人做點解淨係做佢一個,好笑,呢家玩法不責眾 人做佢又做咁佢自己都戇鳩,多人做唔代表佢無錯,佢有錯點解唔屌得
你咪又開po公審曬其他人,我照推個po

呢個真
你開post公審其他人呀
我實支持你

審第2個就問點解唔審第3個
審第3個就問點解唔審第4個...

審撚完第1個先
支持樓主
至於點解淨係捉佢嚟起底
好簡單姐
好多玩嘅都係啲冇腦小學雞/MK妹
但呢條撚樣拎住納稅人嘅錢讀緊大學,接受緊高等教育
但都仲咁撚戇鳩
仲唔拎佢發大嚟搞?

其次係佢易起好多

樓主入唔到港大要係咁狙擊佢?
FB大把人玩緊呢個功能,要狙嘅狙埋其他
你繼續咁樣做好明顯係你同佢有私怨,而唔係想警剔人

你係魏同學
原來hysan啲人咁撚垃圾
支莊仲唔出黎威火?
入你地hall真慘
推到上報
推爆佢
我家下先知面書有此功能
戇撚鳩
魏諾言同學,激到吐撚住血我都要講
我屌你老母閪呀,屌穿你老母閪呀,屌撚爆你老母閪呀鳩仔

係唔鳩係有撚病,係唔係索左K high大左,係咪有社交困難症,屌撚爆你老母閪你個死傻鳩attention seeker 黎架?,唔係求被人屌係做咩?我屌撚爆你個死傻鳩呀

屌你老母而家facebook safety check一撚定見到就要用咩?乜撚都唔明就係度send傻鳩野阻撚住哂,你老母閪生而為人有無覺得對唔住大家?係撚度獻世一齊玩鳩facebook好撚過癮?

仆你個街你死生番黎,入撚到hku乜字都唔睇無撚責任心,出safety check成撚個智障咁,facebook得罪左你咩?出埋d生番post?屌你老母定教育局唔識教你?屌你老母個死鳩仔,你條撚樣咪衝出黎癲啦,香港大學帶頭做傻鳩野你老母閪知唔知醜架。你呢d垃撚圾既聲音無需要知呀,屌你老母咪撚整臭大學生個朵啦垃撚圾

我鄭重聲明

你係垃撚圾
你老母唔識教畜牲
你係弱撚智 我屌你老母

好撚重要要屌你舊KongUtrash三次
你知唔知衰咩,屌你老母,成七項罪呀垃圾 望下啦鳩仔

屌你老母有負眾人
死冚家剷污辱校名
仆你個街整柒港大
你條撚樣辜負社會
正一垃圾帶頭搞事
打靶鳩仔哂人時間
生番弱智生而為人

你條撚樣知唔鳩知點解香港無民主?就係你d傻鳩太多,當你隔離成班同學因為政治又拉又鎖既時候,你d死傻鳩就衝出黎show off你既智力下限。仆你個街我係政府睇到咁都唔敢講民主啦。屌你老母香港大學有知識既帶頭係度玩safety check,同衝出黎同世界講香港大學學生無常識有撚分別?

其實你死撚番去讀書啦畜牲,
大學果班人爭取民主完全錯撚哂,但第一步唔係同政府爭取,係應該將你d死attention whore大字報貼出黎指住你屌。有左民主,屌你老母,你d傻鳩跟撚住帶頭投票玩safetycheck真係屌你老母呀
魏諾言同學,激到吐撚住血我都要講
我屌你老母閪呀,屌穿你老母閪呀,屌撚爆你老母閪呀鳩仔

係唔鳩係有撚病,係唔係索左K high大左,係咪有社交困難症,屌撚爆你老母閪你個死傻鳩attention seeker 黎架?,唔係求被人屌係做咩?我屌撚爆你個死傻鳩呀

屌你老母而家facebook safety check一撚定見到就要用咩?乜撚都唔明就係度send傻鳩野阻撚住哂,你老母閪生而為人有無覺得對唔住大家?係撚度獻世一齊玩鳩facebook好撚過癮?

仆你個街你死生番黎,入撚到hku乜字都唔睇無撚責任心,出safety check成撚個智障咁,facebook得罪左你咩?出埋d生番post?屌你老母定教育局唔識教你?屌你老母個死鳩仔,你條撚樣咪衝出黎癲啦,香港大學帶頭做傻鳩野你老母閪知唔知醜架。你呢d垃撚圾既聲音無需要知呀,屌你老母咪撚整臭大學生個朵啦垃撚圾

我鄭重聲明

你係垃撚圾
你老母唔識教畜牲
你係弱撚智 我屌你老母

好撚重要要屌你舊KongUtrash三次
你知唔知衰咩,屌你老母,成七項罪呀垃圾 望下啦鳩仔

屌你老母有負眾人
死冚家剷污辱校名
仆你個街整柒港大
你條撚樣辜負社會
正一垃圾帶頭搞事
打靶鳩仔哂人時間
生番弱智生而為人

你條撚樣知唔鳩知點解香港無民主?就係你d傻鳩太多,當你隔離成班同學因為政治又拉又鎖既時候,你d死傻鳩就衝出黎show off你既智力下限。仆你個街我係政府睇到咁都唔敢講民主啦。屌你老母香港大學有知識既帶頭係度玩safety check,同衝出黎同世界講香港大學學生無常識有撚分別?

其實你死撚番去讀書啦畜牲,
大學果班人爭取民主完全錯撚哂,但第一步唔係同政府爭取,係應該將你d死attention whore大字報貼出黎指住你屌。有左民主,屌你老母,你d傻鳩跟撚住帶頭投票玩safetycheck真係屌你老母呀

巴打好波
我家下先知面書有此功能

比澳門人用
但有港豬濫用落井下石
魏諾言同學,出facebook鳩up post,屌你老母你個中文名入面d言字係攞黎做乜?

改名叫 吠獄狺 啦屌你老母,狗口長不出象牙就係咁解仆你個街
戇尻仔 有樣睇

lee hysan 唔係專修 MBBS/ medicine 個班??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞