有冇人識呢位港大利希慎堂嘅魏諾言同學?

331 回覆
820 Like 27 Dislike
私怨撚
柒頭
戇尻仔 有樣睇

巴打爆多啲
私怨又點 條友自己衝出黎柒抵撚死啦
咁多人玩個功能巴打淨係堅持狙擊魏同學,好難相信冇私怨
如果係咁正義就唔係開個email叫人提供佢資料,而係叫人提供其他玩野既人

我睇呢個post 整係覺得條友比人玩 代入唔到樓主個思維

佢有港大email
Reg完入黎指證番邊個玩佢咪得囉

魏諾狺同學,屌你老母呀
算啦都係放過魏諾言同學
算啦都係放過魏諾言同學

唔好推啦
條仔就低能當有趣
以為自己好受歡迎

佢條女陳XX好撚仆街㗎
最鍾意搶人男朋友
連best friend都唔放過
依個垃圾都係佢搶返尼
上年同條撚樣一齊住呵 真係好撚憎佢
條仔就低能當有趣
以為自己好受歡迎

佢條女陳XX好撚仆街㗎
最鍾意搶人男朋友
依個垃圾都係佢搶返尼

咁豬西都搶到仔
條仔就低能當有趣
以為自己好受歡迎

佢條女陳XX好撚仆街㗎
最鍾意搶人男朋友
依個垃圾都係佢搶返尼

姐係咁,如果你係絲打就唔使理我下面講咩架啦,只係想你補齊少少資料姐

屌你做人成個女人咁,圖都貼埋就係唔開名,人地尋親都有身高id最後失跡地點。
明就想開人拖硬鳩係唔俾齊料 你叫大家點應你
算啦都係放過魏諾言同學

唔好推啦

人誰無過,下不為例
條仔就低能當有趣
以為自己好受歡迎

佢條女陳XX好撚仆街㗎
最鍾意搶人男朋友
依個垃圾都係佢搶返尼

姐係咁,如果你係絲打就唔使理我下面講咩架啦,只係想你補齊少少資料姐

屌你做人成個女人咁,圖都貼埋就係唔開名,人地尋親都有身高id最後失跡地點。

我都唔撚知佢叫乜名 分享聽翻尼嘅八掛同whatsapp相咋 你以為我神仙?
識佢喎 條友住大圍既
條仔就低能當有趣
以為自己好受歡迎

佢條女陳XX好撚仆街㗎
最鍾意搶人男朋友
依個垃圾都係佢搶返尼

我都唔撚知佢叫乜名 分享聽翻尼嘅八掛同whatsapp相咋 你以為我神仙?

無根無據就咪搞鳩人啦
野又唔齊證據都係聽

你話魏諾言同學都係證據係度呀

諾言同學,我都算係咁啦,無證據既就唔屌。得閒上水應下今次點解咁傻鳩啦
今日好多嘢搞
仲未度好email點打好
有冇巴絲有建議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞