有冇人識呢位港大利希慎堂嘅魏諾言同學?

331 回覆
820 Like 27 Dislike
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/24/023723_4eafe06e57a5f5edcc3dd740e73b110f.jpg[]

有冇巴絲有follow佢?

咁撚樣衰 唔怪得食唔到組女啦

個樣成日都好撚驚嘆咁
咁多人玩個功能巴打淨係堅持狙擊魏同學,好難相信冇私怨
如果係咁正義就唔係開個email叫人提供佢資料,而係叫人提供其他玩野既人

我睇呢個post 整係覺得條友比人玩 代入唔到樓主個思維
如果係咁正義就唔係開個email叫人提供佢資料,而係叫人提供其他玩野既人

係冇私怨
隔離post大把人post玩嘢嘅人出嚟
我是但捉個發大嚟搞姐
大學生,香港未來棟樑玩呢啲?

呢個易起底

我睇呢個post 整係覺得條友比人玩 代入唔到樓主個思維

用下你個閪腦
諗下澳門啲人
比颱風掃完屋企
屋企人都唔見咗幾件
用緊個apps同人分享情報,求救嘅時候
有個住香港嘅戇鳩仔用同一個app叫人請佢食宵
你會點諗?

呢個易起底

唔小心負皮咗屌
幫手推po補數
9月1番港大時一定睇下民主牆有冇花生食
睇人仆街最開心
至於點解淨係捉佢嚟起底
好簡單姐
好多玩嘅都係啲冇腦小學雞/MK妹
但呢條撚樣拎住納稅人嘅錢讀緊大學,接受緊高等教育
但都仲咁撚戇鳩
仲唔拎佢發大嚟搞?

其次係佢易起好多
至於點解淨係捉佢嚟起底
好簡單姐
但都仲咁撚戇鳩
仲唔拎佢發大嚟搞?

其次係佢易起好多

樓主入唔到港大要係咁狙擊佢?
FB大把人玩緊呢個功能,要狙嘅狙埋其他
你繼續咁樣做好明顯係你同佢有私怨,而唔係想警剔人
至於點解淨係捉佢嚟起底
好簡單姐
但都仲咁撚戇鳩
仲唔拎佢發大嚟搞?

其次係佢易起好多

on9,你要狙其他人咪貼埋上來,又冇人阻你
至於點解淨係捉佢嚟起底
好簡單姐
但都仲咁撚戇鳩
仲唔拎佢發大嚟搞?

其次係佢易起好多

我自問冇能可以好深入咁起一個人嘅底
知唔知咩叫殺一儆百?
謝樓主救港
至於點解淨係捉佢嚟起底
好簡單姐
但都仲咁撚戇鳩
仲唔拎佢發大嚟搞?

其次係佢易起好多

on9,你要狙其他人咪貼埋上來,又冇人阻你

咪係 屌你老母 咪撚喺到轉移視線啦戇鳩仔
至於點解淨係捉佢嚟起底
好簡單姐
但都仲咁撚戇鳩
仲唔拎佢發大嚟搞?

其次係佢易起好多

魏同學,你好
至於點解淨係捉佢嚟起底
好簡單姐
但都仲咁撚戇鳩
仲唔拎佢發大嚟搞?

其次係佢易起好多

我唔係讀港大
但唔係因為入唔到而狙擊佢
點解狙擊佢自己睇上面啦
屌喇星 開個post狙擊人都要比人審犯咁審
想爆資料嘅巴絲可以email我

hkuon9jainyy@gmail.com

係冇私怨
我是但捉個發大嚟搞姐

有冇私怨就巴打自己先知,你話冇既我亦只好信
不過我真係覺得你玩大一個不如捉哂全部先有意思
如果唔係既,你冇私怨,難保有同佢有私怨既人騎劫左個post
幫推

係冇私怨
我是但捉個發大嚟搞姐

有冇私怨就巴打自己先知,你話冇既我亦只好信
不過我真係覺得你玩大一個不如捉哂全部先有意思
如果唔係既,你冇私怨,難保有同佢有私怨既人騎劫左個post

咪係,咁樣好難令人信你同佢無私怨
你地覺得有私怨咪有私怨囉
你地想起其他人可以去隔離post到捉人起
我淨係會專注起一個
就係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞