有冇人識呢位港大利希慎堂嘅魏諾言同學?

331 回覆
820 Like 27 Dislike
正宗乞人憎樣

鬥雞眼張相真係
大學生成個小朋友咁

小心比人話你私怨呀
咁多人玩個功能巴打淨係堅持狙擊魏同學,好難相信冇私怨
如果係咁正義就唔係開個email叫人提供佢資料,而係叫人提供其他玩野既人

係冇私怨
隔離post大把人post玩嘢嘅人出嚟
我是但捉個發大嚟搞姐
大學生,香港未來棟樑玩呢啲?

有冇私怨就巴打自己先知,你話冇既我亦只好信
不過我真係覺得你玩大一個不如捉哂全部先有意思
如果唔係既,你冇私怨,難保有同佢有私怨既人騎劫左個post

咪係,咁樣好難令人信你同佢無私怨

圖入面條友玩依D 認真野固之然係柒, 但樓主依D 擺明因為私怨而將人地post 上網想公審柒佢一萬倍都唔止, 想報仇就明目張膽啦, 做依D 陰濕野

hysan 傻閪進場
諗下點同d freshmen 解釋啲current可以咁on9好過啦

就係要玩佢,咁點?

巴打又係同佢有私怨?
想爆資料嘅巴絲可以email我

hkuon9jainyy@gmail.com
Call埋成個house回post

影撚衰曬港大
做左就要付出代價咖啦,好好承受啦魏同學
有無記者朋友入左黎抄POST
講私怨都幾好笑
理得佢有無私怨,做左戇鳩野唔屌得 睇唔過眼唔推得
咩咁多人做點解淨係做佢一個,好笑,呢家玩法不責眾 人做佢又做咁佢自己都戇鳩,多人做唔代表佢無錯,佢有錯點解唔屌得
你咪又開po公審曬其他人,我照推個po
ricci lm
推到你仆街
私你老母怨咩
睇個柒樣都唔慌好人嚟
柒到
講私怨都幾好笑
理得佢有無私怨,做左戇鳩野唔屌得 睇唔過眼唔推得
咩咁多人做點解淨係做佢一個,好笑,呢家玩法不責眾 人做佢又做咁佢自己都戇鳩,多人做唔代表佢無錯,佢有錯點解唔屌得
你咪又開po公審曬其他人,我照推個po

呢個真
你開post公審其他人呀
我實支持你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞