Square fitness 突然閉館+唔肯退錢

271 回覆
54 Like 245 Dislike
有大間唔去
去細間
樓主應該係00後,初出茅廬啱啱有信用卡無耐,唔知cut卡係直接搵銀行
而唔係求個app係cut
但如果唔係00後的話咁應該真係弱智
Anytime都瘋狂sell人PT堂?
Btw Anytime繁忙時間都係逼到街市咁,550蚊連鎖gym間間係咁
最近沙田EFX24開左新店,起碼都有1年命仔
in pure we trust
其他都係智商稅
平過5舊果d少人
但會有PT sales搵食
anytime好就好在你去外國都做得
除左呢樣好冇其他啦
除左Fit24無去過
你所講果幾間又真係無比人sell過堂
又唔見佢地有sell人
pure都執左幾間
健身狗係咁架啦
Same
上面仲有班改sub都嫌煩嘅人
nowe、netflix、app store、deliveroo改卡幾分鐘嘅事

佢哋覺得麻煩過張卡俾人盜碌,再報警報銀行仲要未必成功回水

真係唔明呢個世界點解會有呢啲唔識分輕重嘅蠢人
老咗就係依家連登仔最鍾意屌,幫仔女申請學生資助都懶嘅廢中廢老
有咩問題?
總會有人都會join多間
唔係死做一間
snap 無人sell過我喎
PS 觀塘分店
閱讀理解F.
要求佢地del個人信息=/= 唔會去cut卡
呢啲嘢唔係mutually exclusive.
我個問題重點係佢哋有冇權係我唔同意下繼續持有我個人訊息。
雖然想翠林開247但應該無咩可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞