mox bank 討論區 (18)

952 回覆
1 Like 28 Dislike
下個月個rate 要一樣先成立
個任務完成左,但真係唔多識點計到盡,佢今次好似連手續費都計埋落3萬入面咁
來回計加埋過30000 既話,正常應該15070就夠,
睇下有冇巴絲做咗
琴晚先開左户口 我見mox credit 30k可以即時轉走 無咩任務要做 係咪人人都唔同?
係呀,官方嘅演繹係「個人化安排」⋯⋯⋯
我諗要解任務自有3萬FPS班人,平時應該唔用佢張卡,只LAM佢優惠,MOX又唔想一下BAN左佢地個FPS(呢樣野成日比連登仔重點唱衰)
尋日先睇到原來我仲收到個特選優惠
碌$2000 回$200
今日到期
你覺得抵嘅,係可以玩投資instead of forex
任務解鎖了?
屌呀變咗換30000先有1.5%嘅
係咪做Mox Invest個任抵玩過唱外幣?

仲有Miles送

有冇弱智廢老港股推薦?買開美股唔太識
一定要港股?買政府上市既ibond綠債囉 個價都唔點郁
喂屌 我新手玩 拎咗30k mox credit 月尾還錢 用中銀匯豐每日繳費限額得10k 咁找條卡數咪要找幾日?
開fps
我諗15000都得
如果佢唔加手續費既話,下次可以試下
15070只夠cover轉出去嗰筆手續費,應該要預埋轉返HKD筆手續費?
sor, 追post睇到樓上有巴打貼咗圖解鎖到
個$100000 投資 係唔係建議買2800? 想問下要買幾多股?唔好意思 股票方面真係完全唔識
頭先做mox invest 任務
Set 市價盤買入賣出
睇返成交價買入6.6 賣出6.54
我係電腦開住串流黎睇
果一分鐘明明都係6.54-6.55上落
點解會用6.6成交到
手續費連差價蝕左$250 比佢

點解開唔到戶口
同你差不多 明明有低價入到但最後入高左
另外問, D Miles係咪一周內入賬?
佢好似唔計,我都轉咗了
跟左樓上啲人講trade 2800, 今朝即買即賣
Buy 18.75 sell 18.76
Total $120
如果跌0.01都係俾多30蚊
無跟錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞