mox bank 討論區 (18)

952 回覆
1 Like 28 Dislike
免費三萬cash flow 要做任務先羅到😒
真係on9
碌3000unlock30000
我明你想講咩
但應該無人會做實驗
無人知究竟31號唱3萬已經可以有1.5定
6月1唱先有
佢有Delay 會蝕一兩日息
啲優惠只會越做越少
人地又唔係真是開善堂嘅

唔多覺眼嘅 係邊個位叫你做任務?
定又係被選中嘅人先要
反而我覺得多左啲優惠, 好似做投資任務回1k, 交電費又回1舊水
我都無,不過我平時有用佢張卡+做定期
其實大家換啲咩外幣多?我個人美金。。。
想問下新資金推廣琴日完 幾時先會派獎賞?
張圖前排cap 但已經係app搵唔返呢個位
印象中下個月月尾前派
我唔駛 啱啱先轉左3萬走
不過見解鎖1.5%果個變左30000蚊兌換外幣
想問一吓知唔知個30000 兌換如果我15000 換美金,再立即換番港元,咁一來一回計唔計算係30000 對換?
計,但係你要預埋佢會扣手續費,所以兌換15100 來回安全啲
thx, bro, 我都會預多少少,驚佢匯率浮動差少少就麻煩
sor, 問多樣,佢做完係咪立即解鎖埋個1.5%活期?
之前10000果時係換5020, 來回就夠10000, 而家應該係乘3掛
但係我已經過左60日promo, 轉走晒大部份錢,而家一日得10蚊息
專登去搞埋呢1.5%好似差果少少徙鳩氣
第二日解鎖
換錢手續費加到4.5%,痴L線
打錯0.45%
本身佢早兩日仲係10000兌換,咁我見佢放50 萬4個月可賺埋$3300.....活期3%+3300計落都ok....點知我入左錢開始左先知佢咁on9 轉左要30000 兌換。。。依家我局住都要換,計番4 個月手續費扣埋要$540.....再加埋月頭兌換時差賺少佢一兩日息。。。平均都有4.7%....有算有著數既
係。。好仆街
計返數俾佢食左1.5%差唔多一半,都要焗住換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞