mox bank 討論區 (18)

952 回覆
1 Like 28 Dislike
垃圾卡呢家用係7-11得返1% CASH BACK 個網明明寫住3%
你未登記呀on9
萬寧都得返1%
mox d野日日都唔同 個個都唔同 點用呀
建議取消戶口

⁶由2024年8月1日至9月30日,須於Mox app點按Mox Rewards登記本推廣,並於Trip.com以及指定日常商戶以Mox Credit進行合資格交易,可獲得該消費金額之3%,Trip.com之上限為港幣210元,而指定日常商戶之上限為港幣50元。受Trip.com 3%現金獎賞推廣及指定日常商戶3%現金獎賞推廣條款及細則約束。
登左啦咪1+3
登記左再簽
等返單就會見到分開兩個cashback回
請問而家仲有冇free cash呀?
馬會好多
今日去馬會㩒$

今日all in 曼聯
多謝你參加Mox x 中電繳費推廣。很遺憾,由於名額已滿,你的中電繳費未能成功計入9月份的名額。

其實咁多不滿點解仲要用
真係建議cut卡
優惠要登記就為左可以有咁嘅情況發生

所以下次要留意
想問 擺75000蚊落活期戶口,Mox credit 任何簽帳2%回贈呢樣野 係即日生效定回 例如我今日想買國,咁我今日放夠錢係戶口,聽日拎錢走都得?定計average balance
前者
用家質素問題
濫批既結果
做全職賭撚
好似係計碌卡果一秒
啲錢碌完就走得
碌4000蚊無分類賺迎新,都仲要問人R假消費方法
R唔到仲要嫌難食
自己試下就知

夠75000,就即時顯示2%
少1蚊,就即時顯示1%

正路就係即時計
Mox引到太多第一次用信用卡
又唔肯睇terms既人申請
變左一大班連還錢都未識既人遲一兩日還又屌冇得waive又屌利息貴
上面仲有d連回贈要登記都屌得
只可以話mox用家質素真心低下
信用卡post d問題都冇呢度咁低質
我覺得基本原則係:跟返條款,自己冇跟條款就好難幫到你

不過mox就係經常改條款嘅,最簡單就係自己mon住啲信用卡page,有條款改到接受唔到就cut左佢,一了百了
btw,假消費方法,其他卡的確係有
上年經小期申請Citi bank payme增值1000就賺1600,依家想咁玩,已經好難

想要呢啲方法,就應該要mon住啲信用卡page

有0成本方法,固然好
但冇,屌都冇辦法
頭先真係諗住all in 曼聯 仆佢個街
得citi先玩得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞