柳應廷 Jer Lau 討論區(40)|<<約齊靈魂在墳墓開生日派對>>已出|23/6 中環海濱見

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
係咪啲飛去唔哂要改細場
但改完好似吸引啲 係遠咁解
呢鋪真係寧願遠 原本露天我真係驚我捱唔到佢哋出場
第二條片聽到佢哋腳踏聲

long time no gym
竟然出膠story
睇嚟心情好好喎
https://youtu.be/8Ot8oPXF0Qc?si=RA2x3uF8pz9XXUec
今年會出四首solo歌(希望)
估下一首solo 之後應該小組歌 年尾再出一首solo
最尾嗰首係講人生嘅遺憾
又chok 樣
https://ol.mingpao.com/ldy/showbiz/latest/20240603/1717406007082/柳應廷新歌加入發噩夢元素-體重達160磅-勤加操「還債」

呢個訪問內容最好笑
Jer笑說:「我已經幻想到現場演出時,親自打鼓陪奏新歌,是可以很震撼的。(8月與MC合作開騷,會否打鼓演唱?)大家期待一下,我希望有這個環節出現。」

打鼓
Jer和MC於8月開騷,花姐(黃慧君)也要他減肥:「希望我可以重現參加《全民造星II》當時150磅外型,現在我160磅。今年做MIRROR巡迴騷,太幸福,食到不同國家美食,All day breakfast、Pizza、鋸扒、意粉、燒肉,食不停,完全沒節制,可能去到外地氛圍很開心,不過演出前一天會食得清淡。」

他笑說:「若果我操到的話,可以考慮,否則大家等多陣,下次再騷肌。現在人大了,新陳代謝減慢,需要運動和飲食配合,之前我一星期健身兩天,現在會跑步加操,又跟『大表哥』邱士縉餐單,食烚雞、西蘭花、米粉、番薯、烚蛋、牛扒增肌減脂。」

可唔可以打下卡自己食呢啲

佢預8月show前會出埋第三部曲
mkdiu轉死性呀 今次出新歌竟然有宣傳嘅
痴線佬
樓主整合得好好,可以一次過睇
好尷尬但係我受
如果跟大表操肌,係咪會跟大表嘅舞台服裝?
會唔會好似上次Frenamy咁同MC出合唱歌呢?
其實聽到佢話曾經質疑過自己係唔係應該出commercial啲嘅歌都有少少sad
我真係幾鍾意佢玩啲古靈精怪嘅音樂
好on9
好想打佢
一邊打鼓一邊唱歌嗎
唔覺得佢堅持到減肥餐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞