iPhone psp 模擬器ppsspp已上架(3)

454 回覆
8 Like 4 Dislike
有冇三國志8 高清版? 畫面幾難睇得清楚
課左金順左好多

係。。。連數碼暴龍都無lag

想問玩暴龍機果隻game 好唔好玩
有vulkan真係扺到爛
暴龍機嗰個純粹係本身大冒險呢隻game嘅小遊戲 當真暴龍機玩
電車go
down唔到gvg,down親嘅都話file有問題,有冇ching可以分享吓?
想問呢個係咩Game同要點down?
可以點樣將個檔搬過去?
係咪本身有save落張卡就得?
我部舊機已經開唔返,應該係電池問題
上番架了
ching可唔可以share點down gvg?
感謝師兄,我電腦白痴慢慢試緊
試左巴打個short cut
但因為檔案app冇下載啲save
用short cut download嗰陣只下載到個資料夾而冇內容
點搞
我跟住set無問題
你對清楚有無set錯

然後check吓icloud psp嗰2個save folder入面有無save
會唔會係無upload到上去所以無嘢download到落嚟
問多少少
iCloud 上面係咪要開一個叫PSP嘅資料夾入住savedata 同ppsspp_state 兩個file
由local upload 上iCloud就係去呢度

然後我iPhone iPad 會sync shortcut
兩部機上下載野係咪用同一條shortcut都得,定iPhone iPad 要分開用唔同shortcut
icloud 只需要開個psp 嘅folder
然後喺Upload個shortcut入面savedata同ppsspp_state 都set番去icloud個psp folder

有sync shortcut就唔使再set
PPSSPP普通版已經上返APP STORE
係 第一時間試數碼lag唔lag

果隻就咁養架咋
其實我未入過game 落iOS 版ppsspp
想問點樣唔用電腦情況下入game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞