iPhone psp 模擬器ppsspp已上架(3)

454 回覆
8 Like 4 Dislike
屌 啱啱試下用個x input mode.
乜制都唔set 立即玩到
好happy
第三個機體ex技有咩用
ex技係呢個
https://youtu.be/_NoDh4zl04M?si=igabYfwETnx6k9Ty&t=41

機體
決鬥高達禁select 可以用暴風高達 可以用 boss strike freedom 過關
轉左Perfect Strike , Perfect Akatsuki Gundam,
https://youtu.be/wOZWIzkpDlg?si=TwgXlq4zBj1L5DrD
https://youtu.be/hVgICkeQDYw?si=u_P9iUUuPkHzeGtL
連線係係咪冇晒計?
android 或者pc先得 ios等下先
想問入Texture pack可以係邊搵到教學
上個post #77
請問機戰A原版同漢化版個SAVEDATA係咪共通?
睇number係咪一樣, 通常漢化都係用日版黎改
任何藍牙玩音game一定有delay 冇辦法
有開cheat 可以用埋00 rider, 重生高達嗰啲機
檢查身邊有冇太多無線設備互相干擾
有無人用ppsspp 玩metal gear peace walker 打到有bug
打peace walker 嗰關打唔死隻boss
下下打到最尾2格血會鎖血
然後比佢射左飛彈game over
淘仔見到隻好嘢 有joycon嘅可以考慮吓 打直打橫都得
試下手制按住B再按開機,開機制眨紫燈重新連藍牙,呢個係ps mode
新手唔係好識 上個post有巴打share機戰中文版link
係咪要dl晒三個file? 我dl完1.05果個 但係無解壓縮個制

想問下啲game 邊度搵? 想玩數碼暴龍,有無教學?
Google
個高清texture解壓完爆開左幾個folder
咁樣係咪load唔到 見開返隻game都無分別

Group 埋啲料落一個folder 試吓
唔得
我試過就咁將2、3、4、5個folder擺晒入去 唔work
再將入面啲野 位對位咁搬
但係搬搬下有啲file唔知撞左定咩就唔俾我搬

玩到就算唔求咁多
再搵
求高清lin
Silent hill ps1 psp 邊隻最好玩
未玩過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞