iPhone psp 模擬器ppsspp已上架(3)

454 回覆
8 Like 4 Dislike
想問問機戰MX有冇高清texture
黐撚線!呢個channel 改晒成隻psp 火影啲角色!
好撚癲!!

https://youtu.be/yDd9ovFM4Ao?si=axsjyACAGs7b7ZbD
換晒storm 啲新角色落去
同問Z再世篇HD TEXTURE
MEGA爆咗LIMITE,file太大DL 唔到
有無知iPhone 百度網盤dl完zip檔
點樣拉返出黎同解壓?
個HD TEXTURE 都大,成3gb
你要張.zip 改做其他野 例如.zip1
拉出黎改番做.zip
我改咗名拉出黎都係會由3GB 變7b
搞唔掂
另外,我想要機戰Z2再世篇高清紋理
mega爆limite dl唔到十幾GB
我起韓國網搵到斬件zip
但dl完佢,壓解時話有漏野,解壓唔到
勁吹脹
點解成日都load唔到隻game係個home畫面 要欽番載入檔案 仲要唔見埋d save
我dl mega條link都係用唔到
所以最後都係放棄 照玩算
解壓完變左6個folder
我有少少想比錢join mega會員
唔洗限limite, 直接dl到13GB檔
佢限limit過一兩日就release返我好似用左4日黎dl個檔
不過最後都係用唔到不過iPhone個Mon細都接受到
我係指上個post, 有巴打share過一個13gb file
不過免費會員mega 雖然有20gb
但佢都係話爆limite
PPSSPP 玩 gba ngpc
https://www.retroarch.com/?page=platforms
Platforms 揀番psp
有無教學
用電話喺psp模擬器入面模擬gba?點解唔直接用delta玩
百度我當日研究左好耐,包括電腦同手機
最後係要改左名先dl,並不是dl完先改名
例如改做.zip.a
跟住先下載,下載完再拉出黎del左後面再解壓

利申mac機
我上網跟咗d方法中伏
叫我起百度網盤改名mp4再unzip
但一改名又要重新dl 過13gb
依家無得救了
你個伏我都中過,辛苦下載左一晚
一改名就玩完
最後其實係改左名先下載
扯出黎再還原個名
但用電話下載同解壓好唔穩定
解出黎係咁error
電腦搞會穩定啲
搞完放上iCloud再電話下載拉落file
開心使用

利申課左1日百度pass
電話下載左一晚,搞完一大輪解壓唔到
最後好彩仲夠時間電腦下載多次
巴打不如你直接upload 放條link 俾佢啦
我以前玩psp嗰個年代壓縮檔名係cso
Chd 係新格式?

Btw pin 呢個!下個post 要置頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞