iPhone psp 模擬器ppsspp已上架(3)

466 回覆
8 Like 4 Dislike
禁住b制開機,開機燈紫色
然後藍芽連個制就得,無野set的
請問有冇師兄有機戰AP漢化版 download link?
有冇巴打有聖女貞德link?
我自己搵嗰啲都好慢
諗住玩gundam assault survive ,但係次次開都彈game
呢隻聽講唔好玩架喎

玩ace 或者呢隻好過啦

gundam有無邊隻有漢化版?
唔識睇日文成日要估估下
其實你google 打個漢化都大把game 你揀

呢啲齋做任冇乜劇情就冇所謂啦
Thanks, 我見佢一開始陣出嚟比我 Connect個名係D8Pro硬係怪怪地,之後試多一兩次先彈返岩既名出黎連
勇者別囂張,我細個都冇玩過
係幾好玩

反而細個玩過嗰啲就真係dl黎儲
邊代pes好玩d
https://www.youtube.com/watch?v=VI6Qam9bPMo
東方雀神 , 有香港牌玩, 放係手機玩唔錯 量容細 77MB
有冇師兄教學, X5 mini 買咗返嚟之後完全唔識用
我down SD Gundam GGEN overworld漢化版
一load save就閃退可以點解決
呢三隻以前打psp都爆晒機,而家只係貪過癮翻玩,係冇battle universe咁多機同機師
睇說明書,連完就用的,無野set的
用嗰啲高清texture有冇分別
裝咗gvg 嗰個都唔覺有分別
要睇製作者 有啲鳩嚟亂改埋啲無謂野
要睇咩game
比較靜態既game效果會超級明顯(戰棋類)

另外仲要睇下個texture大唔大件

我玩GOW用高清texture都好靚
只係lag到仆街,應該係for比人電腦開
想問下 g gen overworld 有無高清mod?

機體淨係改到部自由 其他都唔得
幾時有野球拳iso
如果mod可以任加機體就爽
Google幫到你
上一個post好似有巴打放過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞