辛偉誠預告一旦勝選,英國重推義務兵役制,18歲服1年兵役

197 回覆
207 Like 20 Dislike
中國和俄羅斯等國的威脅加劇下
柒啦,中領館拉人入去打都唔撚做嘢仲講乜鳩啫
印度佬吹水一流做事鳩流都唔係一日半日嘅事 唔知點解英國佬選佢
成日見軍方請廚房佬同司機,
明面好過最低既, 一年兩萬幾咁囉
未有bno5+1之前bno已經可以當兵、投票同申請公務員
英國比呢個印度佬搞彎晒
英國佬選嘅係BJ
保守黨會員選嘅係生菜
印度佬收皮啦
聞到就來要打仗,有幾開心。到時香港人都要參軍站前線
非常聰明其實
聽落好似倒自己米
但諗真D
實際上大鑊既只有18歳以下既人
而佢地係無投票權
岩岩18歳既人,等到執行果時已經19歳,都唔關佢地事
嚟緊,有一個炸彈,拆又死,唔拆又死,邊個當政府,邊個死.
因大選而退場,反而有機會,等工黨執政,工黨會被炸死,咁,保守黨好快就可以執返個位.
左膠同伊斯蘭係狗男女.牠們正在令到英國出現內戰.
由於有互聯網,分担咗實體戰場的份數,所以,大規模的流血衝突不會有.然而,人心和社會氣氛,同戰場上的恐懼和仇恨,差唔多.因為,會有很多斬頭事件到處發生,自殺式炸彈慘劇,很可能一星期兩/三宗.
由於警察已有大量穆斯林入職,近日有調查數據指過八成穆斯林忠於回教多過英國.唔知警隊裡頭的回教徒,在面對內戰時,會否執行任務,抑或從內部癱瘓警隊?
軍隊就很重要了.
五毛不願面對 bno 可以投票
有請Karen講兩句
其實當兵有咩問題,個個都唔當兵咁國家邊到嚟軍隊?如果我個國家需要我打仗,我第一個去參軍。
而家係講強制兵役

退役有好福利自然有人去,好多美軍入伍都係為福利
特別係窮人想讀大學的話,當三年兵唔使比幾十萬美金學費讀書
我敢講 如果可以BNO當兵 夠1年可以入藉
都唔會有香港人報
咁點解唔係好多人去報?
非法操練,等你地全部唔駛返香港
佢冇得撈者
佢而家係想成個黨陪佢冇得撈
正呀,可以同啲英國仔仔一齊肉搏操fit自己
。。。。
老實,邊個諗出黎真係同講「我唔想你投我喎」有乜分別
佢唔想做都唔駛講啲咁既野架
大英帝國偉大復興原來要靠個印度佬
係奴隸制
唔係個個人鐘意玩APEX
人地專登擺上社會討論凝聚共識嘅
唔關佢落唔落台事
英國政治係咁
廢老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞