辛偉誠預告一旦勝選,英國重推義務兵役制,18歲服1年兵役

197 回覆
207 Like 20 Dislike
係都班英撚去撚左烏克蘭先過支那解放台灣啦 咁都拉黎講
英國啲後生咁多南亞仔中東仔,個個有得燒槍咪幫啲恐怖分子陪訓

要揀過既精英先有得燒槍
卓慧思其實係呢幾任首相嚟講最有首相魄力…只係衰咗心急
BTW ,佢亦係英女皇臨終前見嘅首相。
The vast majority of 18-year-olds would not take part in any military training at all.

大部份都無份燒槍姐, 不過如果ww3得成應該又另計

不過仲係話緊夠18歲果年先有份, bno老屎忽都係要自己報名做vetting
其實英國戰後係有依樣嘢,除咗係想改善經濟民生,仲想啲人唔好遊手好閒,有份正常嘅人有正常收入。

好多都係只手板眼見嘅工作,例如清理公園街道依啲。

自從Tory政府cut晒啲公營budget,社區無晒啲畀後生仔玩樂消遣嘅地方,你見尤為肺炎後有好多無嘢做嘅男性後生仔喺條街唔知做乜鳩。

除咗啲後生好受美國左翼主義影響,加上長年唔理移民同移民後代,有班人基本上係反政府,唔覺得自己係英國人。例如你係你父母係移民第一代,佢哋會拒絕融入社會,完全對英國係無責任。

啲首投同後生一定唔會投佢,不過老實講,佢咁做係啱嘅
其實英國戰後係有依樣嘢,除咗係想改善經濟民生,仲想啲人唔好遊手好閒,有份正常嘅人有正常收入。

好多都係只手板眼見嘅工作,例如清理公園街道依啲。

自從Tory政府cut晒啲公營budget,社區無晒啲畀後生仔玩樂消遣嘅地方,你見尤為肺炎後有好多無嘢做嘅男性後生仔喺條街唔知做乜鳩。

除咗啲後生好受美國左翼主義影響,加上長年唔理移民同移民後代,有班人基本上係反政府,唔覺得自己係英國人。例如你係你父母係移民第一代,佢哋會拒絕融入社會,完全對英國係無責任。

啲首投同後生一定唔會投佢,不過老實講,佢咁做係啱嘅
似做義工多過當兵
要揀過既精英先有得當兵
其餘人等去執垃圾既炸
可能有大獲野就爆,早走早著
你弱智d

根據英國内政部更新的内容,只要父母持有BNO護照,當局容許回歸後出生港人獨立申請BNO簽證,毋須父母同行。
關佢撚事囉
地方係你香港人自己
你地鍵盤左自己屋企
成日想英國人救你

長大啦 小朋友
BNO簽證不等於bno,
而且BNO簽證要18歲以上先可以獨立申請
申請得嚟都唔洗服
何況係英國公民先要服
明顯你弱智啦
你條弱智係要死出嚟證明自己弱智,真係好弱智
移英港人的仔女。。。
咁留港俾習近平捉去解放台灣
值得為大陰蒂國捐軀!
問題係你都唔會贏
咁都係去姦難大好啲。。
咁政治現實係 5+1 吖嗎
加拿大可能遲d都會有類似法案上台, 背後原因可能係美國落左Order叫佢d狗擴軍準備WW3!
咁美國自己會唔會擴軍呢? 一般唔會, 因為"美國優先", 美國人優先唔駛上戰場, 要死都係死d狗仔既人民先!
你地臭閪蚑那個蛾螺屍老大哥直情搵差佬去圖瓦啲大學捉啲男大學生去做灰色牲口添啦

你地臭閪蚑那唔會照板煮碗
bnoer去當英兵,返香港已經有中23條既風險
睇人仆街最開心
願聞其詳
條印狗好驚人會含淚投保守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞