[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (244)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
閪住贏
我就係知楊正光肯定想要呢類球員先有感而發

但其實南區而家最大問題係中場老+前場唔能夠將攻勢轉化成入球,所以我先唔太想,唔係因為佢唔得,而你相比下,南區有其他位置更需要補強
我覺得Lee man 唔會release佢
均都唔會想走
同腳腫職員一樣科技白痴
一個唔bff 一個reply all
幫你供埋樓喎,點會想走?
今季南區連欄路虎都做唔到
有幾場絕殺冠軍相
冇冠軍霸氣咁解
jerry哥重癲過edmund
自爆
足總Bcc咗咪唔會reply all
又finishing又playmaking,港超有邊幾個做到
🎫Tickets for the match between Singapore 🇸🇬 and South Korea 🇰🇷 at the 2026 FIFA World Cup - AFC Asian Cup 2027 Qualifiers are sold out !

The match will be hold at the Singapore National Stadium on 6 June 2024 .

#FAS

大癲
香港對伊朗個場如果有兩萬都超額完成
咁 Gil 話唔定當 finisher 用呢
今季入咁多波
Leemankusen
冇計,踢法變咗,的確係會輸一啲唔應該輸嘅比賽,始終南區本身就一對中型班而之前仲要係踢開防反嘅,轉踢法都冇可能用一年就可以搞掂

咁講真嘅係上年係贏到理文啊,但個問題係對住啲弱隊都打到好雜亂無章,呢個先難搞
咁自然係兩個球員嚟㗎啦,邊一個球員係可以具備晒Finishing 同埋playmaking 㗎,咁基華利頓兩樣嘢都唔具備自然唔想要㗎啦
尋日精華真係大山跳住嗌繼續入波
前傑志職員edmund?
其實安蛇會唔會係諗得更長遠
佢push Harrison就正正因為佢無可能喺現有法律入到籍
同時係一個100萬身價接近英超一隊嘅人有咁上下吸引力
佢要用佢嚟push霍生直情去push政府改例
如果用天樂push 就算法律上遇到阻滯 都有空間特事特辦咗佢算

同埋其實如果佢可以棄英籍嘅話
佢攞特區護照法律上嘅最大阻礙反而唔係入中國籍
而係做香港永久性居民
所以係有條件本地立法搞得掂
口口聲聲話要搶人才
呢d自動送上門又要搞咁耐
咁嬌又未至於咁差

finishing都叫做ok啦

playmaking佢打反擊啲決定都唔曳嘅

不過人工可以一開二就梗
係有可能嘅,但問題係我唔太相信佢具備呢個能力呢,上年肥彭夠fit,但今年都跌哂,咁Gil本身唔係射手底,自然唔信佢可以keep到狀態啦
諗太多
安蛇有冇咁辛苦,身兼咁多職
夏殺特條仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞