香港人在德國被移民局為難

130 回覆
90 Like 36 Dislike
未睇佢内容

但係見到幅圖
太過R view R like R follower

即刻無興趣睇內文

利申:個人感受
因為香港人仲垃圾過班難民
當事嘅咪會屌加拿大

屌台灣嘅話就個個屌
其實你知唔知呢排移加港人屌緊咩?
咁現代科技美國對落就係日本德國
德國啲red tape不嬲都係垃圾架
唔使問阿貴
又係啲偽港人
沒有電視也要交電視稅
>NHK集金?
個別事件
好可憐 佢學語言差應該同佢個章魚咀缺陷結構有關
雙標到仆街,佢做就得你做就唔得
我講緊英國.
廢港畜移民撚只會水人衝食人血偷走笑自己友走唔到叫洛閘話之人起英國勤力做港奴拖鬼佬罷工後腿唔似印度佬帶埋同胞走專門拖低同胞權益
咁呢點又真係,睇唔少財服仲有講德國車企其實係電動車板塊上先比大陸抄晒好多技術,之後仲要民眾消費唔信電動車,再加上又唔似 tesla 部件多數自製又有自己電池廠,仲要衰埋一向都偏弱既 software,幾樣野搞到佢地呢年既財報勁差

相反 toyota 係見到 EV 未如理想既實際環境,不如繼續整 hybrid 好過,電車出下一兩部比你地班垃圾左膠官 balance 下條碳數算

carbon credit 真心 on9,收埋啲無謂野仲要無任何 repay to public,空氣質素一樣咁衰,真心得左膠先會諗到啲空氣污染係第三世界產出等於唔係我地屋企個度聞到咁型
阿叉佢地一個家族可以成村幾百人,都唔係個個走得甩,英國見條數太多都係會擋,但都係個句,你入左幾件阿叉,下年就有千千萬萬個阿叉係度

因為佢地係狂生既
阮文明龍都係越南裔
為咗保護當時人
德文英文原指控及法庭文件已經從網上下架
你可以去當地法律圖書館搵到

Reddit舊post
https://www.reddit.com/r/germany/comments/jdzt7v/hong_kong_student_protester_successfully_seek/
因為人地根本唔鐘意外國人,但係又唔敢講出嚟同做出嚟,唯有用語言嚟扮嘢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞