【稻草人係我係我】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCXCI

1001 回覆
12 Like 105 Dislike
我覺得咁嘅 佢嘅戰術作用就係tapin
有高效入球 但無乜其他output
某程度係將其他人嘅入球轉落佢度
首先個中場同翼要有絕對控制力 (我地無)
先可以夠供應俾佢
同埋呢個市場有冇咁多頂尖把握力嘅前鋒如下撚
同有冇咁強控制力嘅中場如 kdb bwa rodri foden
就算擺下撚落我地度 成績應該唔會好過宜家
搵哈子做支點開路仲好
純個人睇法
我地隊有邊個可以場場做到呢d咁無聊既野
我覺得咁嘅 佢嘅戰術作用就係tapin
有高效入球 但無乜其他output
某程度係將其他人嘅入球轉落佢度
首先個中場同翼要有絕對控制力 (我地無)
先可以夠供應俾佢
同埋呢個市場有冇咁多頂尖把握力嘅前鋒如下撚
同有冇咁強控制力嘅中場如 kdb bwa rodri foden
仲要有kdb 左右腳自腳導航助攻
就算擺下撚落我地度 成績應該唔會好過宜家
搵哈子做支點開路仲好
其實tapin講俗啲如果做得唔好咪9981斬
不過哥狗玩到極致左 又underlap overlap
純個人睇法
睇依家,無波睇添啦,咁你仲入嚟鳩up?

On99 logic
又要放低6分

搞咩啊 冇錢買fans?四連英超歷史創舉都冇球迷嘅?
所以同阿狗講邏輯冇撚用
成班弱智
阻我哋喺哥狗last dance 拎英超
獌狗廢蛇搞咁耐都係冇金盃
但係你家下弱智到講緊你係弱智都不自知

大佬呀,柒夠啦
流眼淚加100
失禁加1000
唔似有換帥太頻密
然後儲儲埋埋d球員下一手又未必岩用
買左人踢得差又炒 不停loop
調返轉嚟講,冇高普嘅話哥狗未必會去到咁癲
唔想同你講姐,
作為猁又含鏝又含獌,把口成陣臭鳩味
On9覺得阿狗弱智又要成日入黎講
差緊香港班獌猁去到幫班鬼含
我地應該係想要多點開花之餘 隻中鋒入球能力再強d
不過傻下半季進步已經好大
唔知仲會唔會買正前呢
傻閪痢狗要含鏝獌唔該入去佢地狗竇含
唔洗通知我地
我地冇人想知
傻單計打中鋒數據好靚
含鏝都算 連雙紅死敵獌都含真係搞佢唔掂
傻哥表面上同奧哥去海邊玩,實際係學小志強射穿海浪練猛虎射球
金杯加新球場,衰左20年
買卡馬雲加? 可閘可中場
皇馬會放人咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞