【稻草人係我係我】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCXCI

1001 回覆
12 Like 105 Dislike
賣啦,時間又比咗,機會又比咗
有好表現就紅牌鬼隱受傷
紐狗有得踢歐協
冇得踢可以專心聯賽
足總杯聯賽杯呢D 只係錦上添花既比賽
唔會太多人記得同在乎
拎一次聯賽/歐聯 可以打10年J
無呢單都會俾人針
你睇呢幾個月波台
理閪佢咩 同佢地無道理講
等反cup既一日啦
佢最勁係攞過U21歐國盃player of the tournament
對上幾個得主分別係fábian ,Ceballos, William Carvalho,Thiago 同mata
足總含金量高好多 反而聯賽盃真係多鳩餘
社區盾資格同德甲足協盃一樣 但人哋會橫分本土三冠
聯賽盃除咗係淘汰制之外 真係諗唔明價值高係邊?
我知實有猁Mon Post 但都係討論下依隻盃嘅定位
借去rb ok?
佢真係要多d出場時間
達肯好似Kai咁俾機會佢試 真係唔擔心佢成唔到材
D俾波力水 同視野 已經睇到
係差個穩定既出場時間
就算無落場時間,起碼都操大隻啲先啦
點解肯比kai咁多時間但其他人就唔比?
我地有段時間季季前4食白果,但人地都仲當你係強隊,吸引到人來,之後幾季跌出前4,雖然拎到3,4個足總杯,但人地已經當你係2線球隊,吸引力大減

你問我拎第2好定拎第8+足總杯好,我覺得要睇情況,如果隊波好長時間無冠軍咁應該後者好,否則點都係前者好。
算鳩數啦
我地早幾年拎個陣就笑我地拎細盃
而家自己拎就周圍射精
足總盃又唔止錦上添花
起碼係本土足球最大淘汰賽
離隊傳聞

Fabrizio Romano 表示湯馬士柏迪將會離隊,阿仙奴很有機會購入一名新中場。迪恩尼在西甲煞科戰向皇家蘇斯達球迷道別,完成外借的他將回到阿仙奴。阿仙奴將和迪恩尼商討其他的方案。

The Athletic 表示阿仙奴考慮出售中場法比奧韋拉,指阿迪達對法比奧韋拉訓練時的表現並不滿意。

--------------------------

相信阿仙奴會迎來一個「busy summer」,可能有不少球員將離隊。

Jason@傑出阿仙奴
輸後防派兩次膠
我第一次聽原來我哋冇贏過歐洲賽
雖然都成三十年前
撐韋拉。
白T 會去邊
果時fifa垃圾黎
歐洲盃賽冠軍盃
而家都係
65m買返黎點都要出架喇
達都有講過對韋拉唔住 俾唔到時間佢
唔會覺得芝腸係唔夠班 所以唔俾機會
話訓練唔勤力明顯係鳩吹新聞
後備落到場有眼睇韋拉絕對係落力嗰堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞