【稻草人係我係我】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCXCI

1001 回覆
12 Like 105 Dislike
耶直程要賣啦
踢後備係ok ,但咁撚貴人工做後備不如換過個
不過賣得出再算
後備240k真係唔得真高都200k 可以兩隻曼城名叔都躝
之前呢度有人話唔好去爆人地閘
人地就唔會爆我地?
你睇下痢狗幾撚賤格先啦
根本班賤種就唔會理你國唔國安
計我話報多幾件就岩
76台有Ryo 蛇睇冇人講
本身佢兩個用黎過渡係幾好, 但點諗到個過渡期咁快就完左
變左佢兩個夾唔到依家隊波
不過應該都仲賣多d錢既(希望)
真係人之常情,坦蛇先第二年教,當曼迷上年先計重建之路,一年一冠又有歐戰,的確幾開心
係我地比達蛇搞到期望值太高
坦蛇咁勁都要炒
達蛇真係金身左
如果佢教第隊炒左9世
留意左你好耐 你真係暗星天字第一號fan屎
暗星一開台你又借啲椅po link 上黎

獌狗仔今日威威開心下。理解,尊重
爆我地閘就block。係咁簡單

其他隊弱智仔爆入黎都block。我可以附送多句屌佢老母
佢都冇打算返黎架啦
早兩年就完約突然又提返阿仙奴
結果拜仁一俾約佢簽咪又係即簽
講得好!
阿記dna 都係反骨
佢social media 到依家都成撚日提阿仙奴
對我地入波又瘋狂慶祝

養唔熟想keep住留後路
就算到退休都冇番黎踢。都可以扮名宿
果陣仲要配勁多首改歌 笑笑下就撐埋一份
最搞笑係猁狗,高普last dance4冠崩盤收皮,仲要玩內訌不和零士氣完季,班人一時就屌廢中一時就ynwa ,虛偽到(都未計救左幾次全家既紐老師比佢地網暴到del ig 相
早少少個陣廢還廢,成班一齊睇中場三寶/傻西新人鬥廢派膠、成場平安鐘、再聽改歌係幾有趣大家都期待班後生仔會成長到咩地步,久唔久都有好波睇下,不過到拿石個期開始就真係又廢又悶又再無期望
含哂曼市都唔係賤格咁簡單
You will never walk again 先係佢地精神,高普救利全家到最尾都要被人屌都Cls 唔係高普利仲被人問緊幾時重奪
新一季唔使打社區盾啦 唔會有社區盾魔咒
24/25 英超冠軍仲唔係我哋?
Karius決賽派左下膠,第二季直接唔見左人
即刻睇返精華回味返呢場
愛蛇果期搞到睇波熱情減左 好多時都做住其他野睇
果陣隊阿狗完全冇阿狗感覺 場上場外風格都變哂
達蛇rebuild返個文化真係做得好好 Family
Winning 入面係第一隊
Xhaka Boom
沙哥又入波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞