【稻草人係我係我】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCXCI

1001 回覆
12 Like 105 Dislike
暗星有時好bias
勁針富哥
西裝佬就針ben white
都係felix最好又搞笑
marcus都唔錯
西裝佬其實有時都幾中
佢一開季已經講覺得飯踢阿嘅話8號位其實先啱佢
party個位佢話最令人擔心
咁高人工嘅臥底
呢度一半人都係咁諗
所以先唔明點解買kai哥打中場
大家不嬲都係諗住用飯嚟頂沙哥
係達唔知想試乜L
咁諗啦達狗本身買Kai真係想頂沙加左8 買飯就6號位
但誤打誤撞kai upgrade 咗9號 飯upgrade 咗8號
所以都係6號未搞掂 某程度達狗肯轉球員定位係好事
仲未肯轉耶打翼
含過達撚加咁嘅人工 唔會放佢打Saka後備
所以我一路係度講耶係要躪 先係雙贏
我又唔係咁睇,我覺得佢買傻就係用嚟打st/cf,飯先係頂沙哥,6號位都係用派對
支持廢耶快d躝
傻奧又拍拖
細個一開始睇朗癲巴塞,之後聽講阿係英超巴塞踢華麗足球先睇多d
達蛇一開頭買傻講到明係打中場
季初強哥未入冊都係試奧 傻 飯中場
傳銷達
唔洗踢邪盾會唔會轉運
迷達話比8號佢踢
等佢無咁大壓力先
之後順左再擺番佢9號
一開始擺9號要捽數入波就會俾太大壓力
係咪冠軍就唔知
淨係知係你老豆死期
無事就you never walk alone
有事就you never walk again
班柒痢 高普頭七都未過 屍骨都未寒
己經唔記得佢了 為左抽我地水連獌都要含
波台怨婦真係實至名歸
啲人係度話獌有盃捧 成功過阿
其實好無謂 你抽水咁講都算
大家係重建唔同階段 如果我地而家聯賽得第8 我諗達要死全家好多次

兩隊老牌球隊 目標點都係上番黎爭冠 獌要多幾耐唔知 有盃捧亦都抵J

btw, 有無人訪問條 rodri 狗有咩講 人地就係打防反打爆你
對而家嘅我地嚟講,歐聯資格+爭英超一定最撚緊要足總盃拎到係開心,但拎唔到真係唔緊要
而獎盃論佢地啱嘅,但實際重建成果係點,班獌自己心裏面知架啦,唔洗理佢地啦
mon po 柒痢又嬲豬呀?
咁快又負評我
成班死怨婦 正宗無撚用
重建期有盃捧下 易過好多
不過佢地上上下下大多問題 鳩估無咁快可以追得番上黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞