[BUNNIES] NewJeans討論區(94) - How sweet it tastes !

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
之前見到已經想問 不過見佢喺圍爐po講就算
路人都唔係一概而論,團體路線唔太上傳統電視綜藝唔係就好天然會出現認知差距咩,亦可以話係閔媽所選擇既方向而造成
但我睇冇幾耐已經覺得每個都好有辨識度
躝返出去水牛po啦屌你老母
要罵戰爆po了
你開
大家屌還屌唔好屌埋其他團 妹豬無辜的 大家開開心心追女好過
咁人哋咁講新牛 你又唔好咁講fim寶

櫻花 不甘安於現狀 不斷去搵新嘢試
采源 認定目標 努力向前
允真 只要唔放棄 機會就會出現
一葉 堅持 努力 淨係用佢個排腹肌 已經令好多人收皮
恩採 佢最大特色 我諗係佢嘅親和力
班柒頭以為自己個隊係寶其他隊就垃圾
aespa個時又係咁 perfect night小人得志就串串槓笑鳩aespa垃圾要踢人出五常
無論係韓國國內定係中國or香港 我發現earnot講既野都係一鳩樣 依家俾my踩返上心口真係大快人心

躝啦仆街
屌還屌 唔好屌fim 寶ok
大家唔洗勞氣
我真心想問 絕對唔係串咁新牛都有個人特色啫

利申:佢哋嚟香港一定會搶飛
櫻: 出道三次嘅神七
葉: 四代日本第一美女,on9版秀智
車:吸粉機器,一係好鍾意一係好撚憎
真:紅髮,美國女人,豪爽派
採:唔……生得高同可愛,idol嚟講佢係爭少少特色
依度好多bunnies都係fearnot 嚟 針對返個人唔好鬧埋女
睇佢哋團綜啲性格會出好多

我覺得佢哋鳩嘅程度同新牛好唔同
我就唔會犯賤入人地地頭嘈既 亦都唔似某d人咁明明有立場但就扮哂中立咁
你講得岩架 我都睇死條柒頭如果今日閔輸左佢肯定會話閔老母新牛抵死

要嘈要踩就去公海,咪撚躝入黎
見一次屌一次
除左eanot 有識呢d人設咩
入嚟引戰仲扮中立撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞