[BUNNIES] NewJeans討論區(94) - How sweet it tastes !

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
https://www.instagram.com/reel/C7l2C9jPYFM/

係貓貓先會同惠仁玩得咁癲
出道attention5個黑長直就話難認 冇特色啫
啲人係刻板印象 小女警已經根據佢地特色整
係有心留意 佢地5個性格已經好唔同啦
有咩咁出奇?成隊ive個個都咁打得
得啦得啦 冇咗閔老母嘅話newjeans係廢嘅冇個人魅力嘅,知fim 寶好有個人特色唔靠策劃都可以成功啦滿意未? 你喺閔房件事咩立場我話撚知你,我由頭都尾都係針住你捧一踩一依樣嘢姐
牙真同liz 係好女仔嚟
勁撚得意
長髮嘅話會真係有孕味
但你知唔知新牛路人粉係最多
有幾出奇
正常見到靚女idol都會搵佢叫咩名㗎啦
你見到邊個想色就會搵名
不過唔會話illit 取代到囉

如果你都咁認為 你唔好鐘意玉玉同新牛啦
想問好耐 fim有咩個人特色?
自己中意咪覺得有個人特色囉 各花入各眼冇乜好討論
房狗同閔個審美根本就唔同 點抄
房狗眼中淨係得錢 佢講得出要踩低aespa呢句野就知佢目標係想霸佔個市場
閔媽呢啲藝術家同佢出發點都唔同
人哋真心想搞好女團
房狗一開頭擺到明覺得新牛呢啲青春少女路線踩唔低玩AI玩太空嘅aespa
咪自己用fearless概念整隊「女強人」對打
點知整咗隊水牛出嚟
發現閔媽嗰套原來係work就再整隊illit出嚟
但房狗眼中嘅清純就係要著到成個小學生咁
或者著pink pink lolita裙成日扮可愛 奇撚怪
屌你老母呢啲女喺現實生活見到實比人排
相反新牛真係似返貼地嘅美少女
同埋新牛嘅友情房狗點抄都抄唔到
之前去韓國 好多張元英
反而其他少見啲
收皮啦以為自己講過d乜野冇人知?
我之前係咁易望左陣隔離po都記得你條契弟個名 講野幾咁難聽係咁踩閔踩新牛暗棒le唔識串

抄到咁撚明顯都可以盲撐 屌那星我望撚住illit由宣傳到出道再到後面站台同舞蹈 仲有音源紀錄 當時未爆方閔大戰已經feel到呢隊所有野都係對標新牛

仲有閔老母冇保護新牛呢樣野只係你覺得,實際上同佢本人共事過既人包括成員 咁撚大個人識分邊個對自己好邊個對自己差。老母如果當時冇開記者會翻身既話一早俾閪比既大黑稿搞撚掂左啦,自保都搞唔掂仲保乜春新牛呀屌你老母。父母個度都係經佢地同意先放出黎,人地韓國最大既媒體已經證實左呢件事。業內人士不惜冒住可能被閪比針對既風險都公開實名出po撐閔甚至寫求情信。由頭到尾都係你自己帶有色眼鏡覺得老母有問題在先

講撚到冇左老母 閪比就會對新牛好 係咪食撚左屎呀? cb期間做左幾多陰質野打壓新牛你又知唔知呀?人地閔老母係呢個艱難既時段都不停係ig宣傳新牛 又轉發bunnies既po。請問閪比做過d乜?發通稿話會全力支援新牛cb 支撚左去邊呀請問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞