[BUNNIES] NewJeans討論區(94) - How sweet it tastes !

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
試下當自己係房 比下面條八婆大巴大巴屌鳩你
仲爆曬自己啲私隱小氣說話
咁都忍到就食得屎啦
一定用盡所有辦法搞到你仆街為止
講真 如果你哋兩個唔係都係fearnot 實屌撚到你哋腸都穿
我反老母 但狂loop how sweet 買埋隻碟
屌細力啲
如果我係佢 等收錢算啦
全間公司 女團嚟講最搵得錢
專心搞好自己親生女好過
終於都有返啲越南小姐feel

上面啲嘢睇到嬲嬲哋
但兩邊都鐘意所以都係由鳩佢算
兔仔唔係真係咁腍善
我從來都無話自己客觀,由閔老母開記招個日起就想佢收皮,因為成個記招佢都唔係想保護nj,只係為左自己去辦解同拉哂d公司同團隊落水,而家佢係保到自己咁又點?如果西b贏左閔老母我真係會燒爆竹,nj有今日人人都話閔老母好閔老母勁閔老母無得頂,所以nj今日好同唔好都係閔老母成就,之前我話illit咁易就抄到nj都係咁架原因,所以我從來都無對nj落井下石過
比人日jer夜jer 又打稻草人 真係算係咁
想睇
隔籬都講過 你哋成日話illit咁易抄到新牛
係因為新牛過分依賴閔媽 無乜個人特色
但無個人特色只係你哋無去了解過呢5個妹妹啫
了解過點會無個人特色
然後又俾人話小器㗎啦
如果有人對惠仁落井下石或者講啲咩其實新牛依家4個人咁都幾好

我實屌撚到佢哋胃都爛
件衫都印曬成員名
又想陰啲陰啲屈鳩人係閔粉
其實一句到尾 有興趣嘅
話知佢個團有50人定100人都會記晒
況且韓國佢哋接觸咁多團
佢都冇諗住去了解 講經咩
咁易抄到啊 啲大brand就搵illit啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞