[BUNNIES] NewJeans討論區(94) - How sweet it tastes !

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
呢度有幾多個阿記fans 麻煩舉一舉手
暫時統計你得罪咗三個Bunnies你知我哋平時最小氣
❤️
短髮玉>長髮玉
我倫敦大贏家。。。

連熱狗都勁過阿狗 講真
甜美果汁女孩

我mark咗小氣薄㗎啦
200億只係罰款,如果要抄閔要再俾多2000億 最終金額至少2200億
我入得黎都知有人會cap圖架啦其實我都係圍住閔老母對nj架影響講者,你地圍爐講就得,我過黎講兩句就爆閘,小氣過肥佬房
2000億係當買返佢嗰20%定係點?
依件衫搞到牙玉有啲孕味
你圍爐講nj乜乜物物又得,踩入黎屌下你又唔得
屌你啦又想色
我入嚟講都無針對團隊同成員者,就算你去屌肥佬房要佢死我都唔會反對,係你起哂剛者,唔通nj真係ot6
韓網話係違約金,冇講係咪佢d股份
聽住先 驚炒車

岩先見到呢個
“根据股东间协议,HYBE明确规定了在未来5年内,为了让闵熙珍代表保持ADOR的代表董事职位,必须在ADOR股东大会上行使持有股份的表决权。”

閪比正on9
入嚟不懷好意講埋啲廢話扮分析攞尾彩,喺出面圍爐就踩newjeans捧lesserafim 我見依度多fearnot手足先屌得細力啲咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞