feel到mm 最新篇日本故準備公關災難

271 回覆
617 Like 320 Dislike
證明風向好易帶
得喇知你叻喇小朋友
受訪者無問題 但係呢批弱智港女可否收皮
講左咁多年 有無新意
屌你老母
有睇片就知
舊老細夫婦都知佢哋唔再做番旅館轉做夜冷
仲好支持佢哋
MM最靚係Phoebe
點解唔係佢地用150萬益左日本賣家?你又知個賣家收到錢之後唔係笑騎騎?
大大聲話人比聽自己智障
無俾錢買?有咩問題
樓主on9
唔錯 曲線宣傳 15萬view 11個鐘
睇完完全冇野
仲有佢地日文好勁
叫人信主果件
上次我專登用殘體都五百正皮
只要講啲野啱佢地聽你寫吾系甘牙都得
啲頭髮好油,成日黐立立咁
留名睇代道歉篇日文
出街都有海報,展示etc
柒頭潛左水?

快啲捉埋我錯字啦
Cctoy又水人去做
香港人奶日奶得好撚嘔心
成日家鄉家鄉
所以條友係計左數囉,而家想賣走係好難。
佢間原本係旅館黎,而家想住人,成件事錯曬。唔係佢唔會間屋咁亂。
1. 成個室內設計唔方便你放大型儲物櫃,正如你住酒店都唔會見到大衣櫃
2. 佢多客房,長走朗,浪費左好多地方。更少地方儲物。
3. 咁多廁所又冇用,已經曬左好多位。未計唔用都要保養,唔係随時爆水喉
4. 成間野冇乜保養,近海係靚呀,但唔保養的水氣同鹽份會好快整爛的設施

好難搵一手接手啦,一定要搵個想做旅店又有錢裝修既
你老母比狗輪姦死
人在和歌山,今朝睇到呢段片,咁啱又唔知去邊,好無聊咁去實地視察
ching你真係又戇鳩又尷尬
黃全冬是旅行社東主,新冠肺炎疫情爆發前,旅行社有七成收入來自接待入境旅客,大部分是內地交流生,其餘三成來自出境遊。公司以往每半年會舉辦大約五十團入境團,今年至現時為止就一團也沒有。

黃全冬:「我們不但要和供應商溝通,要取消團,另外本來內地的合作夥伴支付的錢,我們也要退還,還有員工和燈油火蠟等開支。現在不只是寒冬,是冰封,冰封的環境是沒有生意。」

出入境旅遊停擺,政府推廣綠色本地遊,希望逐步復甦旅遊業。這天,一間專攻本地生態遊的旅行社帶團出發到西貢的世界地質公園遊覽,謝宇德負責策劃這個行程。

佢本身都幾多生意,不過真係疫情瀨晒嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞