feel到mm 最新篇日本故準備公關災難

271 回覆
617 Like 320 Dislike
除左個癲字,仲有咩「錯」字?
最後,個癲字叫別字,唔係錯字。
你先數下有幾多個,點先叫多,再講下邊個字錯。
因為正常打字同電腦係唔會有錯字既出現,
補多句,弱智少陣啦,柒頭。
所有人離開香港讀書都一定係幸福左 少好多功課
除非你去一樣咁辛苦既新加坡
驗下腦
經典
早d睇e生
重有左光斗中伏post
如果你有機會識左光斗做fd,你嘅人生會變成點?
https://lih.kg/568627
答唔到就人身攻擊咁以後都可以唔駛鬧人打殘體,你都會俾大陸人話KAM,睇得明就得
所以香港人好大壓力
無論點都要搵野黎屌
而唔係鄧人高興
但佢將本身係旅館嘅地方改咗做自己屋企
日本無嗰啲咩違反土地用途之類嘅法例?

咁個個買呢啲舊旅館改做自己屋企咪仲抵玩
百五萬港紙抵到爛
你呢隻拼音狗字都未撚識打學人捉字虱,影撚衰晒打拼音啲人喇拼音狗,唔識打倉頡呀?人地樓主好地地開個post 討論下遇著你呢隻拼音狗,你係咁介意人地打錯字你又唔撚介意你離撚晒題既,捉字虱都算喇,你呢隻拼音狗係都要舉啲九唔撚搭八既例子,都算喇,打撚完你呢隻拼音狗又唔檢查下自己啲拼音,求撚其覆就算,我入黎係睇人討論呢個主題,唔撚係睇你呢隻拼音狗講廢話,以後我見你呢隻拼音狗一獲就屌一獲。
賣得幾多錢丫
Youtube啲人toxic到
真係痴撚線
所以唔好問唔好怨邊個搞成香港咁
自己做好自己先啦
一日到黑 指指點點 嚴人寬己
啲移民谷又係咁 呢啲港人移民片又係咁
勁撚癲
CLS 1.5M真係要住 日本樓可以買到好靚 洗鬼買間50年 地方大又點?

一戶建 三層 2022年落成 岩岩好1.5M
https://www.homes.co.jp/kodate/b-1013970018717/
就算有問題MM都係報導出嚟
你有咩問題
有海景喎
日本樓睇到海景唔係賣點黎 呢D近海景樓 反而平 因為有海嘯
你係香港想住海景樓緊係覺得正喇
正解
呢個真係而家先知
不過條友鍾意懷舊嘢
花百五萬買舊旅館應該開心過百五萬買新屋嘅
睇完,有咩問題?

難得4個人都識日文
細路仲要話番學開心過香港
on9標題黨
其實50年樓齡 係日本多到 直頭係FREE 特別唔係大阪同東京以外
送都無人要
on9 講撚到佢好似偷啲文化遺產去攞去賣
而家係人哋唔要先賣畀佢
唔見你屌鳩香港人賣唐樓畀發展商?
文化遺產呀
佢買撚左
佢點用關你撚事
連登崇日撚癲過小粉紅
咁李加誠有錢可唔可以買咗曼聯然後賣曬所有嘢攞錢走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞