feel到mm 最新篇日本故準備公關災難

271 回覆
617 Like 320 Dislike
好好笑?
你叻仔
黃秋婷好靚女
Why not 唔識咩叫私有產權就返大灣區啦畜牲
人哋覺得個香港人要埋啲杯牒仲好,自己唔駛掉咗佢
個香港人想賣返出去其實都有啲難,望落都舊,就算買都要拆過再起...
真心好舊
https://maps.app.goo.gl/mfPqDuK4jtSvBJLaA
樓主仲話人唔再經營
你係旅客去果頭既,都俾多少少住呢間
https://maps.app.goo.gl/wQRfeHyEDEQwvZeW9
上手公公婆婆分分鐘掩住半邊咀笑
咁都有水魚接手
其實賣中古嘢你估易做
收你又要俾錢人先
無錯件貨運回香港係可以賺幾倍甚至幾十倍
但前題係有人買先得,即係筆錢要壓好耐先回到本
你睇片佢連車都要賣埋
日本鄉下地方養架車有幾貴?
又唔洗停車場錢
佢地都養唔起
好明顯就係因為小朋友留響度
360個正皮
證明連登真係有好多on9
人地屋企真係唔知關你咩事
如果我係去旅行 免費都唔撚住
浪費自己假期
訪問中都有交代同前業主傾過好難再經營除非佢哋講大話
其實你睇入面啲野咁舊,都知好難做。我當初以為係買嚟改建做住宅,或者做其他生意。

就算唔係 covid,我諗都好難做落去,除非大執
我覺得應該係咁
主角:疫情好難再做旅館,不如半價你買番間旅館
前業主:(心諗:你ON9架,好彩疫情前賣咗)
年紀太大了,我都做唔到,做唔到唯有結業啦,唔好勉強
有咩困難就出聲
樓豬咪癲啦
弱智仔又發神經
你咁講其實mm做咩你都可以話係佢錯
究竟佢地做左啲咩你會咁憎佢地
佢地嘅工作同記者差唔多
報出黎個故事你再唔鍾意都好都係買個人嘅問題
但你又想將所有嘅問題歸究去mm
呢間旅館唔賣又冇後人接手肯定變空屋(Akiya),日本大撚把呢啲冇人要嘅屋放喺度擺,啲鬼佬專玩呢啲屋翻新放租係咪又破壞文化遺產

拎日本嘢出國賣都唔得,講到佢係大英博物館咁,大把JDM bid 場賣晒啲4大天王去歐美,架仔自己都唔揸JDM,樓主又點睇
一間係世界其中一支最多球迷嘅球隊
另一間係冇乜人識嘅溫泉酒店
stakeholder 差天共地
假設你賣樓
層樓你又細住到大好有感情
新業主買樓後重新裝修
你可唔可以屌鳩新業主?
吾好載膊樂去喇kam撚
月黎月柒嫁罅
塊d去體e牲啦
其實真係好撚好笑
網上講係真係好笑
講真
你打啱啲字嘅話佢邊有位入到你姐
唔怪之得佢要靠返香港賣古董先頂得住
呢啲地方真係好難揾到錢
賣唔出佢地都幾難搬
我哋榮譽日本人第一小隊係時候(擅自)代日本人出征!
條片都有講當地鄰居都未屌連登仔真係無遠弗屆
香港人擺低錢就好躝啦,俾返間溫泉酒店人地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞