[黑哨]2023-24 NBA季後賽討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
羞恥play
你踢我老友出局咪拎番你黎做佈景板
係Lo 小牛以到西岸強權故意常規賽4連敗比塞
上年專登輸到playoff都冇得打
西岸贏硬啦
佢都冇點甩啦,輸呢球冇得講
你追我躲 結果 已說得很赤裸
而且今日當值3 分 hot
我做教練
就用reid 寧守luka Daniel守榮叔
Antman 做搖擺人 協防
如果對方pnr. 就做Under。 antman 保位
雙塔點都唔出外線或者高位
佢傳波 就daniel /reid 跑去補
吹個食餅勁嘅而唔係傳波勁個個已經知佢唔識波啦
籃球唔係大size就得
何況兩個塔 一個得防守 一個得外圍進攻
狗貝進攻廢到喊 比佢攻真係浪費球權
另一個唐仔又係得外線
再另一個高佬又係三分射手黎
今日射6中5三分 算係咁
所以咪咁
今場算好 佢地多左鏟籃 上場射49球三分
重點真係呢個
你撚到對面散晒隊友空左傳出去就係gd pass
你過唔到人傳比隊友要佢硬食咪就係卸膊
有打
炒哂之嘛
上面有塞迷咁挑機喎
我以為我夠明顯𠻹
Tatum真係做唔到門面嘛
啲出手真係唔撚得
要佢嗰陣就笠水
我覺得 even有冠 都會係啡fmvp
風評變有兩種,
本人變了,大眾隨之改變;
本人沒變,是大眾自己發現之前是誤判了

終於痴咗線非塞迷 thx
最後推左高啤上去守當值根本就隊友rotation 教練gameplan有問題
呢啲打手,的球證成日都睇唔到架啦,有邊隊未試過
喺正佢面前喎
ant搞得掂jokic 點知搞唔掂luka
後衛大對決
協防要腦要經驗 ant 淨係得體能
咁你咪等Ant 真係超越Tatum 先講
恃住playoff打得少啲後生啲就用FF 出嚟嘅未來Edwards 嚟踩Tatum
你點知今年係咪已經係Edwards 同狼高位
Ant 無人幫佢執屎今場大炒啦

利申中立
但兩隊即時空難,Edwards 成就拍馬都追唔上Tatum

我認為Edwards 未來會超越廢譚,但依家已經串定先?會唔會誇張左
用下你個閪腦啦唔係Gobert單防佢外線嘅都有機會衝入去
搵Gobert單防佢咁大個Chance射3分都唔射就對唔住自己啦
邊到有癡
年年吹到佢天上有地下無
拎到冠未先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞