[黑哨]2023-24 NBA季後賽討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
好似唔知邊個追完curry入廠wo
反牛都唔好咁肉酸

牛上輪比雷黑又睇唔到
25都未到要入廠聞氣
因為對面兩位後場大師級,call 個 pick 殺入去,油漆區防守球員逼住要決定上定唔上。
77 榮叔 依啲級數 你有半秒遲左佢就做到最佳決定,分落去就幫食餅個件爭取到早半拍起步
要黑唔洗拖到最後一刻cup到先黑
一早可以吹多啲罰比獨行俠
狼迷慢慢賴囉
榮叔可能會弱d
但身位細隻過肥仔既就算係假期哥認為都係
食菜咁食
今年呢個肥仔都有冠
連續兩年白人肥仔贏
狼班教練可能以為go bear 守到doncic
或者佢可能賭doncic 唔會自己上
守>攻 引以為傲嘅內線防守仲要俾人姦到傻
塞個陣完美到 有攻有守 咁多個star 都可以成日打到咁柒
你睇到gobert成日比人拉咗出黎,個中路即刻空咗好多,lively可以成日空接
傳波唔係問題
係佢傳得柒 呢個先係問題
牙譚就2-0 ant 就0-2 你話呢
luka 一掟入去個底,lively gafford食菜咁食,拆你屋又係咁玩,防守放太多注意力去luka度,變左其他人空位多

到luka 自己剷上去,又吸2,3隻怪,掟出黎射3,其他人wide open 到練波咁射3
係luka太勁
佢擋拆轉克呢啲高佬
擋完可以上籃拆屋
又可以拉高佬換防1on1
再唔係就吸引包夾分底線三分
又有榮隨時cut in
加上唔少分係快攻兩雙塔追唔到
基本上佢一個人就玩謝左對面雙塔
木狼兩場籃底得分都輸俾牛
三塔去左邊
之前唔係話有人跟curry d 練波workout
跟左陣就頂唔順要嘔
真 mj早期都係首輪輸晒到28歲先champ
佢先22打得2年就帶到入西決算係咁
Ant條柒頭又同Barkley講bring your ass又話要守死Irving
根本對塊g7就露咗底
依條友根本死剩把口,得自信嗰方面似MJ
避開小牛 想西決肥仔對決
點知失手搶7輸左比木狼
但當值係鐘意射呢啲3分喎,何況正常應該夾佢同榮叔,點會比佢咁輕鬆1on1
咪燈住 塊上輪都cup 3 場 過埋先講
睇完重播佢2個即刻係度嗌應該要吹返牙榮打手foul
你覺得佢識唔識
問題係3秒輸一分但畫到個play係要鳩掉
所以點解今年戰績咁好都入唔到mvp頭5
今年要拎冠先有機會做得返mvp candidate,之前啲印象太差
當年無差別單挑快艇全隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞