[黑哨]2023-24 NBA季後賽討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
狼啲塔有身形但唔識内線進攻
塞打狼仲易食喇
話左好多人一輸就會屌gobear . 第4節頭收gobear 倒成點又見唔到. gobear 作用係保狼狗防守下限,仲話佢食狼狗防守體系紅利,佢本身就係個體系. 狼狗防守無佢只係一堆有單防既體能怪.
因為雙菜花關鍵時刻成日手軟
咪話一個俾人捧一兩年 一個捧咗四五年
但譚仲可以打到咁柒
塞個陣一年無敵過一年 係唔應該打到咁
Ant先22
到26都唔識處理double team分波 冇穩定得分手段嘅話我都冇辦法
榮叔就係典型讀書零分但打波成仙既mk仔
上一輪吹到MVP咁撚勁 G7最尾又對住金塊主場fans同肥仔串串貢 而家輸返兩場俾人笑同批評兩句都唔得
啱啱尾段一野打luka心口喎,luka已經屌9番佢,無睇到咩
我30隊波淨係反一隊 咁都關事
luka vs ant,睇到ant 球商經驗心理質素都未夠料,壓唔住場,未帶領到隊波突破
狼打牛,進攻啲Spacing 完全拉唔開
超巨就係關鍵時刻有能力無視防守入波
Gobear都算守到成個league 9成人
你注木狼晉真係耶穌都留唔住
雙塔打大肥就得 對番啲現代球隊即刻俾人撚狗咁狗
高啤: 我話哂都DPOY,最後一球等我守LUKA
點會唔食 細打大拉開晒都唔食?
咪on9啦
綠係東部先好似好勁
而且綠雙星打親大波都廢
唔會令人失望
砌完成堆高佬打油雞
點知無唸到另一個肥仔

呢場真係睇住啲塔黎砌
仲要臨尾果球3分有dpoy做背景
嗰個就係ant
sor 原來係意外
唔明出界嗰球有乜好嘈
球例係咁 如果係狼有得challenge呢球佢哋一樣會challenge
邊隊醒啲識玩球例就有著數係好應該
黑乜嘢哨
你話打手就要吹咁成場波榮都俾人foul好多次冇吹啦
球證失誤冇得講㗎喎
On99
冇話唔串得
我都覺佢打得柒
我係話啲塞迷唔好乘虛而入
叫人用同一個標準嚟比ant同譚
咁都有位入塞姓屈?
打咁撚大段你不如直接話tatum好撚廢
成個女人咁講嘢兜圈又無膽
日日屌東岸 咁有冇睇波先?
今年譚唔識破double team一早唔止輸兩場
仲要第三節尾激一激佢 即刻顏射幾球3分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞