[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (3)

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
我嗰隻仲係韓國
我都係,星期四到而家啦
希望下星期可以收到啦
我諗要等到六月
買啦,唔好掙扎啦
其實我都有係gmarket買左隻
就係等咁耐仲未出貨 email又唔覆...所以先買多隻...
西九過兩日拎到貨諗住gmarket個隻退款算
咁在gmarket買會唔會收唔到貨?因為我呢隻都滯留咗好多日
我gmarket買間店名叫SORI 我見佢好高分 應該信譽幾好
其實我買多隻又冇乜所謂 不過唔想等咁耐 所以想快啲入手
我都係同一間
我嗰間係apple music,唔知好唔好,見佢哋賣到缺貨
apple music我買過好多次
佢去得warehouse已經係ship左
有shipment no. 可以trace
唔會呃你
不過就真係慢
最慘係完全冇聲氣 都唔知等到幾時
多謝大家支持 已買
財散人安樂
當係俾婚禮人情
我最後都買左啦
估唔到第一次買ost加blu-ray係因為雙金
我人生第一次追既cp
希望你地兩個都要一齊好好幸福啊
秀彬比左人情啦
https://www.threads.net/@dorada2002/post/C7bo5fev88l/?xmt=AQGzuXoSIrFAp7-NCnXNXCUIVOnXGXoc5f8eNDqF4adSKg
秀彬們都好勁
無🍬期間都可以keep住搵返以前既片比較
你地覺得金賽綸同金秀賢以前有無一齊過?
就算以前一齊過又點
見到咁多位秀彬最後都落左單買blu-ray就好興奮

期待會有好多雙金甜蜜畫面
未買果d可以諗多陣
好似仲有第二輪
好耐冇上水 諗緊好唔好買過戶飛去睇細金呢
韓場賣曬啦喎
日場好似唔覺佢話幾時抽飛 不過據說要有當地電話先可以抽
好似都派埋彩
唔係呀 佢會捉啲飛入返落個pool 之後代拍就會搶
咁即係可以留係屋企睇天花板
喔 我誤會左你意思
有D冒險 細金公司講到明如果有鬼飛 而同官方買飛條友無合理解釋 公司會收左張飛再賣過
有機會你比左錢都無得睇
三思啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞